Petr Sogel |
Vztahuje se k |
Petr Sogel (EXPRES MENU): Baví mě objevování nových technologií9.června » Tyinternety.cz EXPRES MENU je rodinná firma z podhůří Krkonoš, která se zabývá výrobou hotových jídel „v sáčku“. Jak kvalitní taková jídla… The post Petr Sogel (EXPRES MENU): Baví mě objevování nových technologií appeared first on Tyinternety.cz . Češi v pandemii jedí zdravě i pohodlně, těží z toho startupy a inovátoři22.května » iDNES.cz Ačkoli gastronomie patří k oborům, které pandemie zasáhla nejsilněji, utrácet za jídlo Češi samozřejmě nepřestali. Jen své útraty přesměrovali. Rychlý růst tak zaznamenaly jak tuzemské firmy zaměřené na zdravou stravu, tak i třeba podnikatelé nabíze… Jelení ragú do pouště i na Everest. Tihle Češi mění jídlo pro cestovatele14.května » Forbes Za okny jeho kanceláře se zvedají štíty Krkonoš a ve vzácně slunečný den vyloženě lákají k pořádnému výletu. Ať už se ale vydáte do nejvyššího českého pohoří, na obyčejný piknik, na trek na džungle, na výpravy do pouště, na Antarktidu nebo třeba na … Miliardy korun z UiPath pro Credo, nové pestrobarevné iMacy a seriálový Pán prstenů. Přečtěte si zprávy týdne25.dubna » CzechCrunch Je za námi další týden, a proto pro vás máme tradiční rekapitulaci těch nejzajímavějších článků, které jsme v uplynulých dnech publikovali. Začít nemůžeme ničím jiným než velmi vydařeným vstupem rumunského startupu UiPath na burzu, na kterém se svez… Do špajzu, do auta, do vesmíru. Patentované pokrmy Petra Sogela vydrží deset let, k mání je fitness menu i svíčková20.dubna » CzechCrunch Petra Sogela přivedla do velkokapacitní kuchyně náhoda. Když v ní ale už byl, přišel s postupem, který udrží uvařené jídlo v kondici bez chemie dlouhé roky. Z architekta se stal kuchařem i vynálezcem a doteď na pokrmy pod značkou Expres Menu, které … Dva roky zkoušel, jak na to. Nyní má patentovanou metodu, jak uchovávat jídlo i bez chemie25.února » Lidovky.cz Česká rodinná firma Expres menu se přes dvacet let zaměřuje na výrobu trvanlivých pokrmů, které připravuje vlastní patentovanou metodou. Tu dokázal zakladatel Petr Sogel, vystudovaný architekt, vyvinout pouze díky samostudiu. „Celý vývoj mi zabral d… Úspěchy českých značek navzdory koronakrizi. Skinners, Vasky, Bagind, Wuders či Expres Menu dosáhly rekordních úspěchů v roce 220.ledna » FeedIT.cz Navzdory nepříznivé ekonomické situaci v roce 2020 se řadě českým značkám podařilo dosáhnout rekordních obratů. Ponožkoboty Skinners se staly druhou nejúspěšnější českou značkou na americkém crowdfundingovém portálu Kickstarter, kde za 45 dnů vybral… V Trutnově vyrábí jídla, která vydrží tři roky. Kvůli viru jdou na dračku30.března » Forbes Bez chemických látek, lepku, konzervantů, barviv a dochucovadel. Taková jídla už Petr Sogel deset let vyrábí v Trutnově pod svou značkou Expres Food. Našel a patentoval si metodu, díky které jeho jídla vydrží čerstvé tři roky v pokojové teplotě a se… České startupy vyvíjejí biostravu pro astronauty i odhalování poruch strojů díky zvuku28.října » Euro.cz Petr Sogel je na cestě z Trutnova na Mars, Pavel Konečný zase učí stroje vnímat své tělo. Mladé firmy obou vizionářů se představily na Startup festivalu, který pořádal podnikatelský akcelerátor xPORT Vysoké školy ekonomické. Týdeník Euro byl hlavním… EXPRES MENU slaví 20 let a představuje krkonošské speciality18.října » Tojesenzace.cz Rodinná firma EXPRES MENU, výrobce hotových jídel určených na doma i na cesty, slaví letos 20 let od svého založení Expres Menu: S naší novinkou chceme i do vesmíru30.dubna » MediaGuru Rodinná firma Expres Menu, vyrábějící trvanlivá jídla vlastní patentovanou metodou, chce se svou novinkou Space Menu zaujmout i Elona Muska. |
ODS
- Politická strana
|