15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Luděk Vocílka

Vztahuje se k

Catering není černobílý, ale velmi barevný. Každý den je jiný, líčí podnikatel

19.dubna » iDNES.cz
Jeho cesta ke gastronomii začala náhodou, velmi rychle však přerostla v celoživotní vášeň. Díky své ctižádosti se navíc už v pětadvaceti letech vyšvihl na manažerskou pozici, ve třiceti se stal generálním ředitelem společnosti IN CATERING. A kolegov…

Svatební boom v Břevnovském klášteře: Zájem o svatby v historickém areálu vzrostl o čtvrtinu

1.dubna » Magazín POSITIV
Historické prostory se těší stále větší oblibě snoubenců, ukazují data z jedné z předních svatebních lokací v Praze. Břevnovský klášter, nejstarší mužský klášter v Čechách založený v roce 993, zaznamenal v prvním čtvrtletí 2025 meziroční nárůst reze…

Svatební boom v nejstarším českém klášteře: Zájem o Břevnov vzrostl o čtvrtinu

1.dubna » Tojesenzace.cz
Historické prostory se těší stále větší oblibě snoubenců, ukazují data z jedné z předních svatebních lokací v Praze. Břevnovský klášter, nejstarší The post Svatební boom v nejstarším českém klášteře: Zájem o Břevnov vzrostl o čtvrtinu first appeared…

Svatební boom v nejstarším českém klášteře: zájem o břevnov vzrostl o čtvrtinu

31.března » Bydlet.cz
Historické prostory se těší stále větší oblibě snoubenců, ukazují data z jedné z předních svatebních lokací v Praze. Břevnovský klášter, nejstarší mužský klášter v Čechách založený v roce 993, zaznamenal v prvním čtvrtletí 2025 meziroční nárůst...

Na silvestra restaurace vydělají více než běžné dny. Otevře jich 70 procent

29.prosince » Jihlavská Drbna
Na silvestra si otevřené podniky vydělají více než běžné dny, klasickým restauracím se zvyšují tržby maximálně o desítky procent, noční podniky a bary si ale vydělají až několikanásobně více než obvykle. Vyplývá to z dat pokladního systému Dotykačka…

Na silvestra si restaurace vydělají více než běžné dny, otevře jich 70 procent

28.prosince » ČeskéNoviny.cz
Praha - Na silvestra si otevřené podniky vydělají více než běžné dny, klasickým restauracím se zvyšují tržby maximálně o desítky procent, noční podniky a bary si ale vydělají až několikanásobně více...

Anketa: Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni

6.listopadu » Týden.cz
Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá to z odpovědí restaurací a jejich asociace pro ČTK. Největší nápor provozovatelé čekají o víkendu před svátkem s…

Anketa: Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni

4.listopadu » Agris
Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá to z odpovědí restaurací a jejich asociace pro ČTK.

Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni

4.listopadu » Zemědělec
Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá […]

Anketa: Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni

3.listopadu » Týden.cz
Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá to z odpovědí restaurací a jejich asociace pro ČTK. Největší nápor provozovatelé čekají o víkendu před svátkem s…

Super rádce do kuchyně! Praktické rady: Jak zužitkovat zbytky

31.října » Ahaonline.cz
Světem frčí zero waste. Tenhle termín, který zní cizokrajně, vlastně znamená to, co znaly a využívaly naše babičky – tedy hospodaření beze zbytků.

Tato informační stránka o Luděk Vocílka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Luděk Vocílka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes