Luděk Vocílka |
Vztahuje se k |
Fotovoltaika na střeše, potravinové banky a spolupráce se školou pro mentálně handicapované. IN CATERING představuje svou ESG s2.května » Protext Praha 2.května 2024 (PROTEXT) - Mise společnosti IN CATERING zahrnuje kromě profesionálních cateringových služeb i trvale udržitelný rozvoj, šetrný přístup k planetě a aktivity spojené se sociální odpovědností. Jako první z cateringových společností… Fotovoltaika na střeše, potravinové banky a spolupráce se školou pro mentálně handicapované. IN CATERING představuje svou ESG s2.května » Metro Praha 2.května 2024 (PROTEXT) - Mise společnosti IN CATERING zahrnuje kromě profesionálních cateringových služeb i trvale udržitelný rozvoj, šetrný přístup k planetě a aktivity spojené se sociální odpovědností. Jako první z cateringových společností… Gala večeře je nejvyšší gastro disciplínou, upozorňuje šéf In Cateringu Luděk Vocílka6.října » Forbes Při přípravě gala večerů musí být vše perfektní. Každý stůl, každá sklenice, každý detail, vše je pečlivě vybráno a sladěno tak, aby hosté měli oprávněný pocit, že jsou součástí něčeho výjimečného. Uspořádání gala večeře je vhodnou příležitostí k os… Lívance, steaky i kuskus. Umíme ugrilovat téměř cokoliv, hlásí šéf In Cateringu Luděk Vocílka2.června » Forbes Snídaně, rauty, koktejly, oslavy, svatby. Grilování je dlouhodobě hitem na všech typech akcí. Ale pokud chcete na akci grilováním zaujmout, klobásy a hermelín pravděpodobně stačit nebudou. Z grilování musí nejen vzniknout skvělé jídlo, ale samotné g… Wasabi zmrzlina i losos v ginu? V cateringu nestačí obyčejné jídlo na běžném talíři. Musíte zaujmout30.března » Forbes Gala večeře, rauty, coffee breaky, svatby, flying bufet, firemní oslavy? In Catering poskytuje nevšední gastronomické zážitky na různých typech eventů už téměř tři dekády. Jak se udržet mezi desítkami konkurenčních firem poskytujících cateringové sl… Drahé potraviny jsou problém, ale cestou levnějších surovin nepůjdeme, říká ředitel společnosti IN Catering27.března » E15.cz Cateringové společnosti a gastronomie obecně zažívají v posledních měsících a letech těžké časy. První ránu zasadila pandemie a nyní jsou ve fázi, kterou Luděk Vocílka, ředitel společnosti IN Catering, nazývá čekáním na špatnou ekonomiku. Věří, že s… Jak si s vánočním večírkem neuříznout ostudu? Ochutnat předem a přijít včas11.listopadu » Forbes Vánoční večírek je pro mnohé zaměstnance očekávanou událostí konce roku a pro majitele a event manažery firem často pořádnou výzvou. Najít prostor, sestavit program a především zajistit catering. Jiný, než jaký byl minulý rok a lepší a originálnější… Praha může vypadnout z top 10 kongresových měst. Nahradí ji Bratislava?17.ledna » Seznam Zprávy Zapomněli na nás, tvrdí pořadatelé umírajícího oboru, kongresů a veletrhů. Praha přitom patří v tomto odvětví do světové desítky. O své akce by však kvůli malé státní podpoře mohla přijít. Ve prospěch Vídně nebo Bratislavy. Jak zodpovědně pořádat koncert či divadlo. Nová pravidla v DOX+ posvětila hygienička9.června » Bleskově.cz Čestná prohlášení, termokamery a dezinfekce. Pražský DOX ukázal, jak by se mohly bezpečně opět konat koncerty, divadelní inscenace či konference. |
|