|
Vztahuje se k |
Catering není černobílý, ale velmi barevný. Každý den je jiný, líčí podnikatel19.dubna » iDNES.cz Jeho cesta ke gastronomii začala náhodou, velmi rychle však přerostla v celoživotní vášeň. Díky své ctižádosti se navíc už v pětadvaceti letech vyšvihl na manažerskou pozici, ve třiceti se stal generálním ředitelem společnosti IN CATERING. A kolegov… Svatební boom v Břevnovském klášteře: Zájem o svatby v historickém areálu vzrostl o čtvrtinu1.dubna » Magazín POSITIV Historické prostory se těší stále větší oblibě snoubenců, ukazují data z jedné z předních svatebních lokací v Praze. Břevnovský klášter, nejstarší mužský klášter v Čechách založený v roce 993, zaznamenal v prvním čtvrtletí 2025 meziroční nárůst reze… Svatební boom v nejstarším českém klášteře: Zájem o Břevnov vzrostl o čtvrtinu1.dubna » Tojesenzace.cz Historické prostory se těší stále větší oblibě snoubenců, ukazují data z jedné z předních svatebních lokací v Praze. Břevnovský klášter, nejstarší The post Svatební boom v nejstarším českém klášteře: Zájem o Břevnov vzrostl o čtvrtinu first appeared… Svatební boom v nejstarším českém klášteře: zájem o břevnov vzrostl o čtvrtinu31.března » Bydlet.cz Historické prostory se těší stále větší oblibě snoubenců, ukazují data z jedné z předních svatebních lokací v Praze. Břevnovský klášter, nejstarší mužský klášter v Čechách založený v roce 993, zaznamenal v prvním čtvrtletí 2025 meziroční nárůst... Na silvestra restaurace vydělají více než běžné dny. Otevře jich 70 procent29.prosince » Jihlavská Drbna Na silvestra si otevřené podniky vydělají více než běžné dny, klasickým restauracím se zvyšují tržby maximálně o desítky procent, noční podniky a bary si ale vydělají až několikanásobně více než obvykle. Vyplývá to z dat pokladního systému Dotykačka… Na silvestra si restaurace vydělají více než běžné dny, otevře jich 70 procent28.prosince » ČeskéNoviny.cz Praha - Na silvestra si otevřené podniky vydělají více než běžné dny, klasickým restauracím se zvyšují tržby maximálně o desítky procent, noční podniky a bary si ale vydělají až několikanásobně více... Anketa: Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni6.listopadu » Týden.cz Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá to z odpovědí restaurací a jejich asociace pro ČTK. Největší nápor provozovatelé čekají o víkendu před svátkem s… Anketa: Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni4.listopadu » Agris Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá to z odpovědí restaurací a jejich asociace pro ČTK. Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni4.listopadu » Zemědělec Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá […] Anketa: Za svatomartinské menu letos Češi utratí přibližně stejně jako loni3.listopadu » Týden.cz Za svatomartinské menu letos Češi v restauracích utratí zhruba stejně jako loni, navýšení cen bude maximálně o jednotky procent. Vyplývá to z odpovědí restaurací a jejich asociace pro ČTK. Největší nápor provozovatelé čekají o víkendu před svátkem s… Super rádce do kuchyně! Praktické rady: Jak zužitkovat zbytky31.října » Ahaonline.cz Světem frčí zero waste. Tenhle termín, který zní cizokrajně, vlastně znamená to, co znaly a využívaly naše babičky – tedy hospodaření beze zbytků. |
|