|
Vztahuje se k |
Živáňská jehla s jehněčím a vepřovým masem podle Zdeňka Pohlreicha30.června » Fresh iPrima Stálice grilování pochází původně ze Slovenska a vůbec se negrilovala, ale pekla na ohni. Vtip přípravy živáňské spočívá v napíchnutí kousků masa, špeku a zeleniny na jehlu, zabalení do alobalu a upečení v troubě. Díky tomu je maso šťavnaté a voňavé… Grilujte klobásky v pivní marinádě. Zaručená střela, která vás nadchne19.května » Hobby.cz V dalším dílu grilovacího pořadu představí Jan Horký s Davidem Valíčkem recept, který zaútočí na všechny vaše smysly – grilované klobásky ve fusion stylu – s chorizem, medovo-pivní marinádou, římským salátem s jablky servírované na opečené ciabattě.… Místo sporáku ohniště. I v Česku je to trend, říká nomád a kuchař Hugo Hromas2.ledna » Hobby.cz Jako novodobý nomád jezdí Hugo Hromas po celé Evropě a na rozličných oslavách, svatbách, narozeninách i pohřbech připravuje na otevřeném ohni netradičně tradiční jídla. Píše o tom také knihy, ve kterých můžete najít inspiraci pro svoje hrátky s ohně… Pečený krocan se sušeným ovocem a bourbonem23.listopadu » Rungo.cz Vyzkoušejte netradiční recept na pečeného krocana podle známého kuchaře Huga Hromase, který slibuje opravdový gurmánský zážitek. Smetanový flan s bourbonem podle Huga Hromase22.listopadu » Fresh iPrima Flan je pečený krém ze smetany a žloutků, který zdobí karamelová krusta. Efektní dezert oceníte ve chvíli, kdy nemáte chuť nebo čas připravovat dort. Vyzkoušejte jemné dochucení bourbonem, který bude skvěle pasovat třeba k oslavám Dne díkůvzdání. Den díkůvzdání trošku jinak22.listopadu » Žena-in.cz Užijte si Friendsgiving Day a připravte přátelům (ne)tradičního krocana s bourbonem Wild Turkey podle Huga Hromase. Den díkůvzdání trošku jinak20.listopadu » Muži v Česku Užijte si Friendsgiving Day a připravte přátelům (ne)tradičního krocana s bourbonem Wild Turkey podle Huga Hromase. Využijte sychravé podzimní počasí a pozvěte přátele na originální večeři ve stylu Dne díkůvzdání, který obvykle připadá na čtvrtý lis… Sezóna kukuřice vrcholí31.srpna » iLuxus.cz Málokdo by si vybavil podzimní dny bez vůně vařené či grilované kukuřice. Věděli jste ale, že je tato podzimní pochoutka neodmyslitelně spojená také s výrobou americké whiskey alias bourbonu? Tvoří totiž minimálně polovinu jejího složení. Vychutnejt… Podzim s Hugo Hromasem na farmě Rudimov18.srpna » Biospotrebitel.cz Podzimní den strávený objevováním chutí s Hugo Hromasem, učením se novým kulinářským dovednostem a prozkoumáváním farmy. Zážitek pro milovníky gastronomie, přírody a farmářského životního stylu. Kdy: 23. září 2023, z 22. na 23. září možno přespat Kd… Kurz vaření na farmě s Hugo Hromasem14.března » Biospotrebitel.cz Jedinečná příležitost obohatit svoje dovednosti na ohni a ochutnat báječné jídlo přímo od mistra na ohni Hugo Hromase. Kdy: v neděli 30. dubna od 9 do 18 hodin Kde: farma Rudimov Šéfkuchař Hugo Hromas vaří na ohni pod širým nebem už několik let v rá… Není maso jako maso: 6 důvodů, proč se vyplatí kupovat bio hovězí. I v dnešní době!26.září » Recepty.cz Pokud si chcete být jisti, že si dopřáváte opravdu kvalitní maso, vsaďte na hovězí z biofarmy. A nejen proto, že je lokální, čerstvé a chutnější. Může být i levnější. Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas30.června » Rádiožurnál Michal Hugo Hromas se s Lucií Výbornou vydal na houby a vyprávěl, co se mu honí v hlavě při houbaření, co chystá do své nové kuchařky a proč jsou jeho novou vášní šneci. |
Jan Tříska
- Český herec
Dagmar Havlová
- Herečka
|