|
Vztahuje se k |
Kdo bude vítězem Bocuse d’Or? Tři kuchařské talenty čeká horké pondělí26.června » Forbes Tři špičkoví čeští kuchaři se v karlovarském Grandhotelu Pupp postaví proti sobě. Čeká je boj o postup do evropského kola soutěže Bocuse d’Or. A pak možná i na světové finále. The post Kdo bude vítězem Bocuse d’Or? Tři kuchařské talenty čeká horké p… Sen o Červeném Jelenu se stal skutečností. Největší pražská restaurace slaví pět let15.prosince » Forbes Červený Jelen slaví pět let. O tom, jaký je recept na úspěšnou restauraci, jsme mluvili s jejím spolumajitelem Jiřím Panuškou, ředitelem Radkem Turečkem a šéfkuchařem Markem Fichtnerem. Měl být bankéřem, ale dotáhl to až na restaurační Mount Everest28.dubna » Seznam Zprávy „Dal jsem o milimetr vedle fazoli nebo jsem vybral jinou pánvičku a byl problém,“ vzpomíná slavný michelinský kuchař s českými kořeny Patrik Jaroš na své začátky. Tvrdé vojny ale dnes nelituje. Zrodil se projekt, který spojuje české výrobce řemeslných potravin. Má ambice dostat je za hranice21.ledna » CzechCrunch V posledních letech se u nás urodila spousta skvělých gastroprojektů, od palíren po výrobce těstovin či omáček. Pod novou značkou se zaměří na další rozvoj. Článek Zrodil se projekt, který spojuje české výrobce řemeslných potravin. Má ambice dostat … Česká republika bude už za pár dní znát vítěze národního kola proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or: velké finále se koná od 42.května » Tojesenzace.cz Národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or, které se po letech opět vrací do České republiky, bude součástí unikátního Fotbalový trenér Patrik Jaroš: Co ho baví na práci s malými kluky a jaká je největší chyba rodičů?27.října » Proženy.cz Odmala hrál kopanou a už asi pět let se věnuje trénování. V podstatě veškerý svůj čas tráví na hřištích pražského klubu FC Tempo Praha, kde má na starosti malé fotbalisty. Probouzí v nich radost z pohybu, touhu vyhrávat, zdokonalovat se, ale učí je … Na oceánu i na poušti šéfoval stovkám kuchařů. Dnes je Marek Fichtner zpět a servíruje své menu v bankovním trezoru22.ledna » CzechCrunch Vypracovat se na šéfkuchaře obrovských gastro podniků vyžaduje hodně píle. A k tomu občas bolavá záda, sem tam pořezané či spálené prsty nebo dokonce slzy v očích, a to nejen z krájení cibule. Marek Fichtner si cestu prošlapal poctivě od nejnižších … Německý šéfkuchař Jaros: Jídlo se teď spíš fotí, než vaří16.července » Metro Německá šéfkuchařská celebrita Patrik Jaros zavítal na pár dní do Prahy. Je totiž spolumajitelem skupiny, která v Česku vlastní několik podniků. „V Praze rád chodím na jídlo za Honzou Punčochářem,“ prozradil deníku Metro. Největší hospoda v Praze bude poctou plzeňskému pivu a Gočárovi24.dubna » Forbes Diamantová lana se zařízla do betonové podlahy a postupně do ní vykrájela jasně čitelný kubistický vzor. “Pocta Gočárovi,” pokyvuje hlavou Luboš Kastner, hlavní tvář firmy Hospodská, která ve Šporkovském paláci nedaleko Masarykova nádraží buduje zře… |
Hana Reinders Mašlíková
- Česká modelka a moderátorka
Karel Čapek
- Český spisovatel
|