15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Filip Šimoník

Vztahuje se k

Jak se oživovala značka Grandhotelu Pupp

12.dubna » MediaGuru
Detaily toho, jak vznikala nová strategie na oživení značky karlovarského hotelu, popsal majitel brandového studia Mezonit Filip Šimoník.

Slavný hotel Pupp se opět otevírá

31.května » Novinky.cz
Po osmi měsících se 1. června znovu otevře světoznámý Grandhotel Pupp v Karlových Varech, který letos slaví 320 let od svého založení.

Nadšený zákazník je nejlepší reklama. Jak v něm vzbudit emoci?

14.prosince » Roklen 24
Dávno už neplatí, že se od konkurence stačí jen odlišovat cenou. Očekávání zákazníků stále rostou. Podnikatelům tak nezbývá než neustále pracovat na zlepšování zážitku.

Těžké období je důležité pro posilování loajality

8.listopadu » MediaGuru
Posilovat loajalitu ke značce mohou nyní i restaurace. Už teď je to vidět na taškách s take-away jídly s napsanými díky za podporu, myslí si zakladatelé projektu Kiduo.

Jak se teď chovat ke svému týmu? Hlavně ne jako současná vláda

4.listopadu » Forbes
„Hledejte situaci, která bude win-win. Zní to sice banálně, ale často zapomínáme hledat výhody pro obě strany,“ říká Zuzana Vyhnánková Brečanová. Brand konzultantka a specialistka zákaznického zážitku si s bývalým kolegou z Ambiente Filipem Šimoníke…

Zkrachovalá Kuchyň na Pražském hradě vstává z mrtvých. Využije právní kličky

7.května » Aktuálně.cz
Restaurace Kuchyň v dubnu oznámila, že definitivně končí. Po měsíci ale přišla s překvapivým prohlášením - od pondělí se zákazníkům znovu otevře.

Nejslavnější ze zkrachovalých hospod vstala z „mrtvých“. Otevře zahrádku

7.května » Seznam Zprávy
Známá restaurace Kuchyň, spadající do sítě gastro podniků Ambiente, začne znovu vařit. Majitelé jednají o jejím dalším provozu.

(Jedno)hubky: Přijde konec gastrofašismu?

7.května » Víkend
Hradčanská restaurace Kuchyň, spadající do úspěšného impéria Ambiente, se stala jednou z prvních a taky nejznámějších obětí koronaviru − předtím Ambientezavřelo pouze restauraci Česká hospoda v New Yorku. Důvodů předčasného konce Kuchyně je...

Lavina průšvihů a příležitostí a my. Pandemie všechno zrychlila

19.dubna » Seznam Zprávy
Paradox dneška? Mnozí máme pocit, že se čas zpomalil. Ale ve skutečnosti běží v režimu „fast forward“.

Arogantní gastronomie krizi nepřežije aneb V čem byl konec pražské Kuchyně poučný

16.dubna » Forbes
Měl jsem v Praze oblíbené místo, kam jsem si chodil pro skvělé espresso. Takové to kyselé, „hipsterské“, jestli mi rozumíte. Mělo jen jednu chybu – hipsterský barista mi k němu nechtěl dát ani zrnko cukru. Úplně to zkazí chuť kávy, říkal mi pokaždé.…

Tato informační stránka o Filip Šimoník zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Filip Šimoník" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes