Filip Šimoník |
Vztahuje se k |
Pupp získal nový lesk. Kampaň čerpala z příběhů klientů i nenucené atmosféry23.května » Karlovarský deník Grandhotel Pupp potřeboval oživit značku. Inspirací byly dobové fotografie z přelomu 19. a 20. století. Jak se oživovala značka Grandhotelu Pupp12.dubna » MediaGuru Detaily toho, jak vznikala nová strategie na oživení značky karlovarského hotelu, popsal majitel brandového studia Mezonit Filip Šimoník. Slavný hotel Pupp se opět otevírá31.května » Novinky.cz Po osmi měsících se 1. června znovu otevře světoznámý Grandhotel Pupp v Karlových Varech, který letos slaví 320 let od svého založení. Nadšený zákazník je nejlepší reklama. Jak v něm vzbudit emoci?14.prosince » Roklen 24 Dávno už neplatí, že se od konkurence stačí jen odlišovat cenou. Očekávání zákazníků stále rostou. Podnikatelům tak nezbývá než neustále pracovat na zlepšování zážitku. Těžké období je důležité pro posilování loajality8.listopadu » MediaGuru Posilovat loajalitu ke značce mohou nyní i restaurace. Už teď je to vidět na taškách s take-away jídly s napsanými díky za podporu, myslí si zakladatelé projektu Kiduo. Jak se teď chovat ke svému týmu? Hlavně ne jako současná vláda4.listopadu » Forbes „Hledejte situaci, která bude win-win. Zní to sice banálně, ale často zapomínáme hledat výhody pro obě strany,“ říká Zuzana Vyhnánková Brečanová. Brand konzultantka a specialistka zákaznického zážitku si s bývalým kolegou z Ambiente Filipem Šimoníke… Zkrachovalá Kuchyň na Pražském hradě vstává z mrtvých. Využije právní kličky7.května » Aktuálně.cz Restaurace Kuchyň v dubnu oznámila, že definitivně končí. Po měsíci ale přišla s překvapivým prohlášením - od pondělí se zákazníkům znovu otevře. Nejslavnější ze zkrachovalých hospod vstala z „mrtvých“. Otevře zahrádku7.května » Seznam Zprávy Známá restaurace Kuchyň, spadající do sítě gastro podniků Ambiente, začne znovu vařit. Majitelé jednají o jejím dalším provozu. (Jedno)hubky: Přijde konec gastrofašismu?7.května » Víkend Hradčanská restaurace Kuchyň, spadající do úspěšného impéria Ambiente, se stala jednou z prvních a taky nejznámějších obětí koronaviru − předtím Ambientezavřelo pouze restauraci Česká hospoda v New Yorku. Důvodů předčasného konce Kuchyně je... Lavina průšvihů a příležitostí a my. Pandemie všechno zrychlila19.dubna » Seznam Zprávy Paradox dneška? Mnozí máme pocit, že se čas zpomalil. Ale ve skutečnosti běží v režimu „fast forward“. |
|