Giang Ta |
Vztahuje se k |
Pho 10028.října » Kudy z nudy Domácí rýžové nudle, přes noc tažený vývar, sriracha bez aditiv, křupavé pečivo quay a nakládaný česnek. Takhle si bratři Khanh a Giang Ta představovali dokonalé PHO a tak vám ho nově servírují na Smíchově. Pho 10024.října » Kudy z nudy Domácí rýžové nudle, přes noc tažený vývar, sriracha bez aditiv, křupavé pečivo quay a nakládaný česnek. Takhle si bratři Khanh a Giang Ta představovali dokonalé PHO a tak vám ho nově servírují na Smíchově. Dokonale vyladěné pho. Po Taru nebo Dian servírují bratři další asijský hit23.října » Forbes Bratři Giang a Khanh Ta se na pražské gastroscéně blýskli podniky Gao Den, Taro a Dian. Nyní představili další novinku: Pho 100 zaměřenou na jediný pokrm. Chceme nejlepší zážitkovou restauraci v Praze, hlásí majitelé asjiského Tara21.dubna » Forbes K oblíbeným asijským restauracím Gao Den, Taru a Dianu přibudou letos v Praze další dva podniky. A Taro čeká velká a ambiciózní proměna. Dian: Moderní vietnamská kuchyně, za kterou se budete vracet11.října » Estate Lifestyle Příběh restaurace Dian, kterou na jaře loňského roku otevřeli bratři Khan a Giang Ta mezi kancelářskými budovami v pražské Brumlovce, se začal psát téměř před osmi lety. V době, kdy se o vietnamskou kuchyni začali zajímat zapálení foodies. Autentick… Slané jídlo musí být i trochu sladké, a naopak. V každém pokrmu musí být všechny chutě, říkají vietnamští bratři18.října » Lidovky.cz Těsně po pandemii otevřeli svou třetí restauraci. Nejdříve jen zahrádku, pak i vnitřní prostory, lidé ale moc nechodili. „Pozorovali jsme dva druhy hostů. Někteří byli opatrní s ohledem na aktuální situaci a raději zůstávali na zahrádce, zároveň jsm… Slané jídlo musí být i trochu sladké, a naopak. V každém pokrmu musí být všechny chutě, říkají vietnamští bratři13.října » Lidovky.cz Těsně po pandemii otevřeli svou třetí restauraci. Nejdříve jen zahrádku, pak i vnitřní prostory, lidé ale moc nechodili. „Pozorovali jsme dva druhy hostů. Někteří byli opatrní s ohledem na aktuální situaci a raději zůstávali na zahrádce, zároveň jsm… Haló, máme otevřeno8.srpna » Reportermagazin.cz Šedesátník s dlouhými šedivými vlasy staženými do culíku hrabe na louce seno, jeho žena Renata čepuje pivo manželské dvojici, která poprosila o zahnání žízně. Je všední den a Hospůdka za pecí ve Veletíně na Sedlčansku oficiálně otevírá až za hodinu.… Novinky z gastronomie – červen 202117.června » Kulturio.cz Bedlivě sledujeme vše, co se na gastronomické scéně děje, a to nejzajímavější jsme vám sepsali. The post Novinky z gastronomie – červen 2021 appeared first on Kulturio.cz . |
Přemek Forejt
- Český šéfkuchař
Jindřich Forejt
- Bývalý ředitel protokolu prezidenta republiky
Zdeněk Pohlreich
- Populární kuchař a představitel TV show
|