15
new stories - click to show

Václav Frič

Related to

Jak připravit šťavnatý steak? Zapomeňte na olej v pánvi!

16.May » Vaření.cz
Myslíte si, že umíte udělat dobrý šťavnatý steak? Možná, že fígle, které vám ukáže Václav Frič, šéfkuchař a majitel restaurace Na Pekárně v Čakovičkách, vás překvapí.

Josef Václav Frič: Ve jménu ohrožené svobody

2.April » ČRo 3 Vltava
Četbu na pokračování z pamětí českého básníka a politika připravil Miroslav Stuchl. Účinkuje Vladimír Brabec. Režie Vlado Rusko. Natočeno v roce 2008.

Ve jménu ohrožené svobody. Z Pamětí Josefa Václava Friče čte Vladimír Brabec

2.April » ČRo
Z obsáhlých memoárů významného básníka, prozaika, dramatika a novináře, aktivního účastníka revoluce 1848 čte Vladimír Brabec. Poslouchejte on-line po dobu čtyř týdnů po odvysílání.

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

1.February » Vaření.cz
Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně v Čakovičkách vaří vajíčka tak, že mu neprasknout a uvaří se takzvaně "na švestkovo". Navíc vám prozradí malý trik, aby šla vajíčka dobře oloupat. Zapomeňte na sůl nebo ocet.

Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

18.January » Vaření.cz
Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?

Vepřo, knedlo, zelo – recept a návod na nejlepší knedlo, vepřo, zelo

1.January » Yummy Mummy Foodie
V českých kuchyních neexistuje větší klasika. Zároveň si tento poklad nelze dát nikde jinde na světě. Jaké maso na vepřo knedlo zelí použít, aby chutnalo co nejlépe? A kde najít nejlepší vepřo knedlo zelo recept? Už víte, co dnes vaříte? Existuje ne…

Jak uvařit poctivý houskový knedlík

10.November » Vaření.cz
Václav Frič - šéfkuchař restaurace Na pekárně, nás v následujícím videu naučí vařit poctivý houskový knedlík.

Jak připravit šťavnatý steak? Zapomeňte na olej v pánvi!

6.July » Vaření.cz
Myslíte si, že umíte udělat dobrý šťavnatý steak? Možná, že fígle, které vám ukáže Václav Frič, šéfkuchař a majitel restaurace Na Pekárně v Čakovičkách, vás překvapí.

Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

27.June » Vaření.cz
Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?

VIDEO: Kuchař Václav Frič oslavil otevření okresů zabijačkovým jarmarkem

20.April » Hobby.cz
Konečně se něco děje, říkali si návštěvníci zabijačkového jarmarku, který uspořádal šéfkuchař Václav Frič ve své restauraci Na Pekárně. Zatím jenom v rouškách a bez možnosti konzumace na místě, ale i tak z toho bylo pozdvižení nejen v Mratíně, kde r…

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

4.April » Vaření.cz
Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně v Čakovičkách vaří vajíčka tak, že mu neprasknout a uvaří se takzvaně "na švestkovo". Navíc vám prozradí malý trik, aby šla vajíčka dobře oloupat. Zapomeňte na sůl nebo ocet.

Jak správně špikovat maso?

8.March » Vaření.cz
Šéfkuchař Václav Frič vás naučí, jak správně a jednoduše špikovat maso. Nezáleží na tom, jestli to je hovězí, králičí nebo jiné maso. Budete potřebovat ostrý nůž, kousek špeku nakrájeného na dlouhé nudličky a samozřejmě aspoň trochu šikovné prsty.
Daniel Dangl - Slovenský herec
Kristýna Kociánová - Česká herečka

Tato informační stránka o Václav Frič zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Václav Frič" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2022 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes