Tereza Trávníčková |
Vztahuje se k |
Rostlinné alternativy živočišné stravy – popularita v Česku roste, brání jí větší nabídka a cena6.listopadu » The Epoch Times Mléko z ovsa, sýry z kokosového oleje, náhražka masa ze sóji. Jakou mají perspektivu v českém potravinářství? Jsou zdravé? Debatovalo se o tom na sněmovním semináři. The post Rostlinné alternativy živočišné stravy – popularita v Česku roste, brání j… Rostlinné alternativy živočišné stravy – popularita v Česku roste, brání jí větší nabídka a cena1.listopadu » The Epoch Times Mléko z ovsa, sýry z kokosového oleje, náhražka masa ze sóji. Jakou mají perspektivu v českém potravinářství? Jsou zdravé? Debatovalo se o tom na sněmovním semináři. The post Rostlinné alternativy živočišné stravy – popularita v Česku roste, brání j… Spotřeba vegetariánských i veganských produktů rychle roste. Piráti je spolu s experty představili jako příležitost pro českou31.října » Pirati.CZ V celé Evropě i v Česku rychle roste spotřeba alternativních potravin. Nové stravovací trendy jako jsou vegetariánství, veganství či flexitariánství představují čím dám větší příležitost nejen pro české výrobce a tuzemskou ekonomiku, ale i pro život… Česko opět drží Veganuary, již druhým rokem se zapojuje do Veggie Challenge14.ledna » Chytrá Žena Odstartoval již druhý ročník Veggie Challenge - české obdoby známé výzvy Veganuary. Jde o 30denní výzvu, do které se po celém světě přihlásilo již více než půl milionu osob a do prvního českého Veganuary aneb Druhý ročník Veggie Challenge začíná10.ledna » OL4you - Olomoucký lifestylový Nejkrásnější místa Olomouce, fascinující projekty, inspirující osobnosti, fotoreportáže, redakční články, jež vám udělají chuť na město, které je otevřené budoucnosti. Leden bez masa kvůli ochraně planety. Garden Gourmet spouští výzvu k rostlinnému stravování4.ledna » CzechCrunch Loni výzvu přijalo více než patnáct tisíc lidí z Česka, po celém světě už se do ní přihlásilo přes půl milionu lidí. Článek Leden bez masa kvůli ochraně planety. Garden Gourmet spouští výzvu k rostlinnému stravování se nejdříve objevil na CzechCrunc… Česko opět drží Veganuary, již druhým rokem se zapojuje do Veggie Challenge3.ledna » Tojesenzace.cz Odstartoval již druhý ročník Veggie Challenge – české obdoby známé výzvy Veganuary, kterou k nám v loňském roce přinesla organizace Rostlinné produkty stále chybí. Bezmasou stravu preferuje již 40 procent Čechů29.května » iDNES.cz Alternativní produkty se na pultech českých obchodů objevují čím dál častěji a už je nenakupují jen vyznavači rostlinné stravy, ale i konzumenti, kteří chtějí svůj jídelníček odlehčit od masa. Podle nejnovějších data z aktuálního výzkumu FMCG Gurus … Čeští zákazníci přicházejí na chuť rostlinným alternativám, důležité jsou pro ně bílkoviny27.května » Zboží a Prodej Data z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro ProVeg Česko napovídají, co motivuje Čechy a Češky v omezování spotřeby živočišných produktů a prozrazují, co jim ještě na tuzemském trhu chybí. Ačkoliv se nabídka rostlinných alternativ v maloobchodních řetě… 39 % populace uprostřednostňuje bezmasou stravu. Dle nového průzkumu přichází Češi a Češky na chuť rostlinným alternativám27.května » Tojesenzace.cz Data z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro ProVeg Česko napovídají, co motivuje Čechy a Češky v omezování spotřeby živočišných produktů Utopenec z fazolí, losos z mrkve. O alternativy masa bude zájem i kvůli cenám6.května » Deník.cz Do menší misky drtí Lucie Růžková hnědou, vcelku slizkou kostku, která se drcením z jednolitého bloku rozpadá na větší zrna. „Tempeh jsou fermentované sojové boby. Já mám zauzenou variantu, proto je bloček hnědý. Jinak má tempeh barvu bílou,“ líčí k… |
Petr Hladík
- Český politik
|