|
Related to |
Brněnská neziskovka Tady to mám rád pořádá 4. ročník benefičního gastro festivalu Vařím pro dobrou věc2.April » InfoDnes.cz Na začátek dubna každoročně připadá Mezinárodní den porozumění autismu. Zatímco se spousta veřejných institucí halí do symbolické modré barvy, neziskovka Tady to mám rád jde o krok dál. Pořádá v neděli 13. dubna 2025 v Björnsonově sadu v Brně čtvrtý… Známá restaurace Severka v Brně znovu zazářila. Rozsvítil se tam ikonický neon29.December » Brněnský deník /FOTO/ Ikonický nápis Severka zazářil o víkendu po letech ve stejnojmenné restauraci v Brně. Dlouho zavřená brněnská restaurace Severka se nyní vrací zpět k životu, takzvaně do parády si ji vzal známý světový kuchař Tomáš Reger s manželkou. Neonové … Z New Yorku do Brna. Má potenciál, Severka není hranice, říká světoznámý kuchař28.December » Brněnský deník Více než dekádu strávil ve Spojených arabských emirátech, Londýně nebo za takzvanou velkou louží v americkém New Yorku. Po dlouhých letech v cizině se ale světoznámý šéfkuchař Tomáš Reger rozhodl pro návrat do rodné vlasti a zakotvil v Brně. Kromě j… Restaurace Severka v Brně20.December » Kudy z nudy Restaurace Severka v Brně v prosinci 2024 znovu otevřela a navazuje tak na téměř šedesát let starou tradici. Světoznámý kuchař Tomáš Reger zde otevírá restauraci a kavárnu. Brňané si po letech opět pochutnají v restauraci Severka. Podniku se ujme světoznámý kuchař19.December » Brněnská Drbna Po několika letech se v Brně otevírá oblíbená restaurace Severka. Nový nájemce, šéfkuchař Tomáš Reger, zrekonstruoval budovu a vytvořil prostor pro restauraci a kavárnu. Otevření restaurace je plánováno na začátek příštího roku, kavárna je již v pro… Severka po šesti letech znovu otevřela, restaurace se ujme světoznámý kuchař18.December » iRegiony Impuls Na téměř šedesát let starou tradici naváže nový provozovatel restaurace Severka v širším centru Brna. Podnik fungoval v bytovém domě na adrese Tučkova 30 od roku 1956, posledních šest let však byly rozlehlé prostory prázdné a radnice se je marně sna… Legendární brněnská restaurace Severka opět zazáří. Otevře ji známý šéfkuchař18.December » Brněnský deník /VIDEO, FOTO/ Opět za jídlem a pitím se Brňané brzy vydají do legendární brněnské restaurace Severka. Po letité pauze podnik znovu otevírá, zatím je v provozu kavárna se vstupem z Tučkovy ulice. V budoucí restauraci si lidé dají především odlehčenou… Vepřo, knedlo, bao. Na Expo se bude podávat přizpůsobená česká kuchyně2.December » Protext Praha 2. prosince 2024 (PROTEXT) - Restaurace v českém národním pavilonu na Expo 2025 má ambici stát se největší českou restaurací na světě. Provozovatelé při plné kapacitě plánují denně vydat až 2000 porcí jídla a 5000 piv. Hlavním jmenovatelem čes… Skleněná spirála, pivo a knedlíky. Český pavilon na Expu chce ohromit svět30.November » Forbes Ambicí je ukázat Česko jako sebevědomou a konkurenceschopnou zemi. Poutat pozornost bude už pavilonem. Vepřo, knedlo, bao. Česká kuchyně se přizpůsobí asijským návštěvníkům29.November » Bleskově.cz "Knedlík lepší nežli květina," zní japonské přísloví, jímž se inspirovali tvůrci menu restaurace v českém národním pavilonu na EXPO 2025 v Ósace. Gurmánská jízda napříč Moravou. Kam by měla GPS poslat michelinské inspektory?3.November » Forbes Je libo jehněčí konfitovaný krk, arancini jako na Sicílii, dost možná nejlepší hummus vašeho života nebo snad carpaccio z jelena? Sbíhají se vám už sliny? Vyrazte s námi na elektrický roadtrip po nejlepších restauracích a nejtalentovanějších šéfkuch… Jídlo spojuje! Když cestuju, skončím vždycky na trhu nebo v restauracích, říká šéfkuchař Reger26.April » ČRo Brno Tomáš Reger vystudoval hotelovou školu v Brně a zkušenosti se rozhodl jet sbírat do zahraničí. Kuvajt, Dánsko, Maroko, Velká Británie nebo Dubaj – tam všude zanechal stopy. |
|