Tomáš Reger |
Vztahuje se k |
Gurmánská jízda napříč Moravou. Kam by měla GPS poslat michelinské inspektory?3.listopadu » Forbes Je libo jehněčí konfitovaný krk, arancini jako na Sicílii, dost možná nejlepší hummus vašeho života nebo snad carpaccio z jelena? Sbíhají se vám už sliny? Vyrazte s námi na elektrický roadtrip po nejlepších restauracích a nejtalentovanějších šéfkuch… Jídlo spojuje! Když cestuju, skončím vždycky na trhu nebo v restauracích, říká šéfkuchař Reger26.dubna » ČRo Brno Tomáš Reger vystudoval hotelovou školu v Brně a zkušenosti se rozhodl jet sbírat do zahraničí. Kuvajt, Dánsko, Maroko, Velká Británie nebo Dubaj – tam všude zanechal stopy. Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím3.prosince » Hobby.cz V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se vzpomínalo na zajímavé části 3. a 4. řady show Ano, šéfe!, nutně nesměla chybět připomínka slavné epizody v brněnské restauraci Bohéma. Celý den trhat bylinky pinzetou. Šéfkuchař popisuje, jak funguje nejlepší restaurace světa Geranium18.srpna » Forbes Český šéfkuchař Tomáš Reger na vlastní kůži zjistil, jak funguje restaurace Geranium – podle aktuálního žebříčku The World’s Best 50 Restaurants nejlepší restaurace světa. O svou kodaňskou zkušenost se Tomáš Reger podělil s Forbes.cz. Když jsem byl … Tradiční Francouzský trh letos již po patnácté28.června » Pražský patriot Ani letos v létě nebudou na pražské Kampě chybět tradiční Francouzské trhy. Festival proběhne od 12. do 17. července a návštěvníci se mohou těšit na vybrané pochoutky z francouzské kuchyně, vynikající šumivá vína, řadu hudebních vystoupení a také na… Dejte si rende-vous na Kampě!27.června » CelebrityTime Vařit dobré jídlo a nedělat z lidí blbce. To je naše cesta k úspěchu, hlásí brněnská restaurace Element9.června » CzechCrunch Restaurace Element otevřela během pandemie, dnes se řadí k těm nejoblíbenějším v Brně. Přesně jak to její majitelé plánovali. Příspěvek Vařit dobré jídlo a nedělat z lidí blbce. To je naše cesta k úspěchu, hlásí brněnská restaurace Element pochází z… Šéfkuchař Tomáš Reger a šampaňský dům Veuve Clicquot společně uspořádali jedinečný gurmánský večer v restauraci Element Brno4.června » Tojesenzace.cz Šampaňský dům Veuve Clicquot spolu se šéfkuchařem a spolumajitelem brněnské restaurace Element Tomášem Regerem připravili hostům jedinečný večer s lekcí vaření a Ze Středního východu do Brna. Tady mi lidé v restauraci řeknou, když se jim něco nelíbí, říká šéfkuchař20.června » Lidovky.cz Tomáš Reger chtěl vařit a cestovat. Splnil si to coby kulinární kurátor, který otevíral restaurace na klíč v Marrákeši, Bejrútu, Teheránu, Dubaji nebo na Seychelách. Co tato profese obnáší a proč si po čtrnácti letech strávených na Středním východě … |
|