Lumír Sendrei |
Vztahuje se k |
Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér Sendrei29.července » Český rozhlas Plus „Dobré víno poznáte hlavně čichem. Určujeme i viskozitu a barvu, která hodně ukáže,“ popisuje sommeliér Lumír Sendrei, co máte při prvním doušku hledat. Nehrajeme si na pinzetárnu. Dva přátelé v Dolních Kounicích rozjeli restauraci s pestrou minulostí25.listopadu » CzechCrunch Jeden z nich obsluhoval afrického krále, druhý vedl vyhlášenou pražskou restauraci. Své zkušenosti letos přenesli do Dolních Kounic na jihu Moravy. Článek Nehrajeme si na pinzetárnu. Dva přátelé v Dolních Kounicích rozjeli restauraci s pestrou minul… Vyměňte Mikulov za Dolní Kounice. Malebné městečko si zahrálo i ve slavném Dědictví20.listopadu » Bleskově.cz Jen půl hodiny jízdy autem od Brna se nachází jedno z nejzajímavějších jihomoravských městeček - Dolní Kounice. Oblíbili si jej i čeští filmaři. Fine dining vyměnili za rodinný podnik. S řízkem za 320 korun byli terčem21.října » Forbes "Dostával jsem to zprava zleva, nejen od místních, ale i z okolních vesnic. Byli zvyklí na řízek nebo smažený sýr za stovku," vzpomíná majitel hotelu a restaurace Kounický dvůr. Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér Sendrei16.října » Český rozhlas Plus „Dobré víno poznáte hlavně čichem. Určujeme i viskozitu a barvu, která hodně ukáže,“ popisuje sommeliér Lumír Sendrei, co máte při prvním doušku hledat. V Ivančicích vaří při letošních slavnostech pochoutky z místního chřestu21.května » Brněnská Drbna Z centrálního náměstí v Ivančicích na Brněnsku se line vůně chřestu. Právě ve městě na jihozápadě od Brna má pěstování oblíbené pochoutky dlouhou tradici, kterou si lidé každoročně připomínají při slavnostech, jež začaly dnes a potrvají až do zítřej… Obsluhoval Bushe i Putina, teď má u dálnice D1 restauraci, na kterou řidiči pějí ódy19.října » Bleskově.cz Lumír Sendrei si splnil s vlastní restaurací u dálnice gastronomický sen. Jmenuje se Signature a kvůli tamní kuchyni se vyplatí udělat si zastávku. Šampaňské otvírám zásadně šavlí, říká restauratér a spolumajitel restaurace Signature Lumír Sendrei15.srpna » Ekonom iHNed.cz Coby celoživotní someliér se Lumír Sendrei neobejde bez dekantéru 1 ?. ”Rád představuji víno široké veřejnosti i nejnáročnějším zákazníkům. Dekantér ke mně proto patří,” líčí podnikatel a spolumajitel luxusní restaurace Signature, která je přímo na … |
Josef Toufar
- Český římskokatolický kněz
|