Pavel Býček |
Vztahuje se k |
Made by The Eatery. Holešovice jsou bohatší o nový vinný bar16.března » Forbes Když restaurace s michelinským oceněním Bib Gourmand otevře vinný bar, dá se čekat, že to bude stát za to. Skupinu kolem The Eatery nedávno doplnilo i The Winery, jen pár minut chůze od restaurace. „Chtěli jsme otevřít sousedský vinný bar, který v n… Vídeňský týden módy slaví patnáct let29.srpna » ProtiŠedi.cz Vídeňská muzejní čtvrť letos od 11. do 16. září hostí vídeňský týden módy a opět se stane epicentrem módního dění v rakouské metropoli. Už popatnácté pozve MQ Vienna Fashion Week na přehlídkové molo domácí i zahraniční návrháře. Letos se ve… Překvapivé spojení delikátní chuti šampaňského Krug a mnohoznačnosti citronu22.června » Tojesenzace.cz Ve sklenkách šampaňského Krug se snoubí mnoho výjimečných chutí. A k těm šampaňským dům každý rok vybírá novou komplementární potravinu s výraznou chutí The post Překvapivé spojení delikátní chuti šampaňského Krug a mnohoznačnosti citronu first appe… Benefiční STRAWBERRY SHAKE ve Storm clubu, vystoupí i MC Bellyman nebo Moja Reč4.dubna » ProtiŠedi.cz V pražském Storm clubu se v pátek 7. dubna od 19. hodin uskuteční benefice STRAWBERRY SHAKE pro neziskovou organizaci JAHODA, z. ú. Vystoupí na ni speciální hosté z Anglie MC Bellyman & DJ Innovator nebo legendy CZ/SK hip hopu Moja… Anketu Zlatý kuchař vyhrál Marek Fichtner. Punčochář z MasterChefa skončil třetí30.března » Blesk.cz V sedmém ročníku ankety Zlatý kuchař zvítězil Marek Fichtner z pražské restaurace Červený jelen. Anketa se letos vyhlašovala po tříleté pauze. Na druhém místě se umístil Pavel Býček z pražské podniku The Eatery. Třetí je Jan Punčochář, který má od r… Nechtěl „signature dish“, stala se jím koprovka. Díky hostům, říká šéfkuchař31.ledna » Hobby.cz Šéfkuchař Pavel Býček rád vypráví jídlem příběhy a nechává na hostovi, jestli je chce číst, nebo jde do restaurace The Eatery za jiným zážitkem. Sám miluje adrenalin při servisu v plném podniku, vymýšlení nových přístupů k vaření a kombinací surovin… Zavařené okurky a kvašené zelí. Naše babičky byly cool, fermentovaly skoro vše, říká šéfkuchař Býček27.srpna » Lidovky.cz V kuchyni nemá rád zbytky, dokáže zužitkovat všechno. Na rozdíl od ostatních však neříká, že je „zero waste“, ale že používá rozum. Během pandemie s kolegy svou restauraci přestavěl a přizpůsobil se situaci. „Restauraci jsme přestavěli na takový men… Hodování v oblacích: nebeské menu připraví hvězdný Pavel Býček25.srpna » Iconiq.cz Voda z Vltavy si odnesla další rok a do Prahy se vrací nejžádanější kulinární atrakce. Začátkem září se bude opět obědvat a večeřet v oblacích, tedy na plošině vytažené do výšky padesáti metrů nad městem. Kouzelná atrakce s názvem Dinner in the Sky … Nebeské menu letos připraví hvězdný Pavel Býček19.srpna » Magazín Elita osobnosti, společnost, snové symboly, TV, film, festival, psychologie, produkty, koncert, pozvánka, zdraví, život, gastronomie |
Zdeněk Pohlreich
- Populární kuchař a představitel TV show
Přemek Forejt
- Český šéfkuchař
|