Martin Jiskra |
Vztahuje se k |
Ze Svitav dál. Cesta keramických tácků Vlastimila Ambrože začala na pivní tour11.dubna » Orlický deník Poprvé jsem keramické pivní podtácky z dílny Vlastimila Ambrože ze Svitav viděl loni v létě na jarmarku v Holašovicích. Hned mě ohromily. Ne tím, že jsou pivní. Svým kouzlem, harmonií, nápaditostí a chutí dělat radost druhým lidem. Kuchařský titul BernardChef 2024 získal student z Tábora24.ledna » Nová Večerní Praha Návštěvnické centrum Bernard v Humpolci hostilo finále kuchařské soutěže BernardChef 2024. Titul získal Martin... Kuchařský titul BernardChef získal student z Tábora24.ledna » FeedIT.cz Návštěvnické centrum Bernard v Humpolci hostilo finále kuchařské soutěže BernardChef 2024. Titul získal Martin Papež ze Střední školy obchodu, služeb a řemesel v Táboře. O vítězi rozhodovala porota profesionálů z oblasti gastronomie … Continue readi… Papež umí vařit nejlépe. Ve finále soutěže kuchařů uspěla i dívka z Budějovic22.ledna » Třebíčský deník /VIDEO/ V pondělí dvaadvacátého ledna se v Humpolci konalo finálové kolo druhého ročníku soutěže mladých kuchařů BernardChef. Vyhrál Martin Papež z Tábora, neztratily se však ani studentky z Vysočiny. Druhé místo obsadila Marta Kašová ze Žďáru nad S… VIDEO: Martinská husa podle šéfkuchaře Martina Jiskry. Tipy a rady na pečení9.listopadu » Českokrumlovský deník Husa je pokrm, který by na stole na svátek sv. Martina neměl chybět. I když v posledních letech představuje opravdu nemalé náklady, letos dáte v restauraci za jednu porci od 350 do 600 korun. Husu si ale můžete upéct i doma. O pár triků a rad jsme p… VIDEO: Martinská husa pode šéfkuchaře Martina Jiskry. Tipy a rady na pečení9.listopadu » Českobudějovický deník Husa je pokrm, který by na stole na svátek sv. Martina neměl chybět. I když v posledních letech představuje opravdu nemalé náklady, letos dáte v restauraci za jednu porci od 350 do 600 korun. Husu si ale můžete upéct i doma. O pár triků a rad jsme p… VIDEO: Zahradní festival přilákal do zájezdního hostince stovky lidí1.května » Českobudějovický deník První květnová sobota patřila dobrému jídlu. Zájezdní hostinec U Jiskrů v Kbelnici na Strakonicku připravil akci Zahradní festival. Jde prakticky o pokračování předešlých festivalů s podtitulem Drive – in. První ročník se konal v roce 2020 a byl jed… Anketu Zlatý kuchař vyhrál Marek Fichtner. Punčochář z MasterChefa skončil třetí30.března » Blesk.cz V sedmém ročníku ankety Zlatý kuchař zvítězil Marek Fichtner z pražské restaurace Červený jelen. Anketa se letos vyhlašovala po tříleté pauze. Na druhém místě se umístil Pavel Býček z pražské podniku The Eatery. Třetí je Jan Punčochář, který má od r… Zlatým kuchařem se stal Marek Fichtner z Červeného jelena30.března » ČeskéNoviny.cz Praha - V sedmém ročníku ankety Zlatý kuchař zvítězil Marek Fichtner z pražské restaurace Červený jelen. Anketa se letos vyhlašovala po tříleté pauze. Na druhém místě se umístil... Pohlreichův souboj restaurací: Zájezdní hostinec U Jiskrů první díl nevyhrál8.března » Českokrumlovský deník Zájezdní hostince U Jiskrů v Kbelnici na Strakonicku si prošel kulinářským peklem. Tým Martina Jiskry byl totiž účastníkem prvního dílu nové soutěže Pohlreichův souboj restaurací. Ten vysílala ve středu 8. března od 20 hodin TV Nova a byl věnovaný t… Nemístné poznámky obsluhy o »cecících«: Zdeněk Pohlreich se v novém pořadu nestačí divit8.března » Život v Česku Nová show Zdeňka Pohlreicha (65) diváky vezme na cestu po nejzajímavějších českých restauracích, které se utkají o titul té nejlepší. První díl přinese kromě kulinářské inspirace také šokující moment, ve kterém obsluha restaurace komentuje dotaz zák… Bradavky, býčí žlázy, nevhodné vtipy. Zdeněk Pohlreich hodnotí české restaurace7.března » aplausin.cz Zděnek Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci. V prvním díle Pohlreichova souboje restaurací ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Navštíví Zájezdní hostinec U Jiskrů blízko Strakonic a kutnohorskou restauraci Na Paši… |
Zdeněk Pohlreich
- Populární kuchař a představitel TV show
Přemek Forejt
- Český šéfkuchař
|