15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Martin Franc

Vztahuje se k

Pseudokonzum za normalizace: telecí játra, západní džíny, digitálky z Tuzexu

6.listopadu » Seznam Zprávy
I funkcionáři KSČ si za normalizace uvědomovali, že touha po majetku je zcela přirozená. Jenže komunistický režim až do svého pádu v listopadu 1989 nedokázal zásobovat trh zejména luxusním zbožím, po němž byla poptávka.

Petr Čtvrtníček podával guláš, Martin Franc připomněl agitky. Ji.hlava pokračuje

31.října » Kultura Deník.cz
Rozkoš, agitka i nuda. Letos je jedním z témat festivalu dokumentů Ji.hlava, který vstoupil do druhé půle, jídlo a jeho různé podoby. Obsadilo plátna kin a dokonce i várnici, kterou dovezl osobně až do kina Petr Čtvrtníček. Byla plná segedínu, který…

Vaření bylo vždycky drama. Jen jsme ho v televizi okořenili

30.října » Seznam Zprávy
Proč je z vaření v televizi takové drama? Můžou za to lepší suroviny, ale možná i vědomí, že na druhé straně světa nemají co jíst. V podcastu Kulturák z Jihlavy debatují publicistka Táňa Zabloudilová a historik Martin Franc.

Za socialismu bylo lépe? Ani ne, dražší bylo máslo, pivo i benzin

18.září » Seznam Zprávy
Za průměrnou mzdu si dnes český zákazník koupí výrazně více produktů než před listopadem 1989. Ve srovnání s koncem 30. let je to ještě větší zlepšení. I když dnes i za první republiky lze pozorovat velké rozdíly v příjmech.

Kopr, křen, mrkev a hlavně zelí! Za kysaným zelím do Královehradeckého kraje

30.srpna » ČRo 2 - Praha
Poslední díl si Martin Franc a Petr Čtvrtníček zpříjemnili výletem do Královéhradeckého kraje, kde se na farmě Davida Smetany pěstuje a vyrábí nejen oceněné kysané zelí.

Nejdůležitější je výběr kvalitních surovin. Za uzeným bokem s česnekovými floky do Moravskoslezského kraje

23.srpna » ČRo 2 - Praha
V předposledním díle Krmítka se Petr Čtvrtníček a Martin Franc vydávají do Moravskoslezského kraje za uzeným bokem s česnekovými floky do řeznictví Tichý.

Čtvrtníček o Krmítku: Dělat jídlo pořádně není sranda. Tradice se rozvíjí do současna, těší historika

23.srpna » Rádiožurnál
„Co ti konzervativní JéZéĎáci tak můžou vymyslet? Najednou se mi otevřely úplně nové obzory a já jsem byl nadšen,“ líčí historik Franc putování za regionálními potravinami.

Krávy nás nepotřebují, my je ano. Za tvarohem do Ústeckého kraje

16.srpna » ČRo 2 - Praha
V tomto díle se Petr Čtvrtníček a Martin Franc rozhodli přijít na to, jestli jsou lepší slané nebo sladké tvarohové recepty. A tak se vypravili na farmu U sluníček.

Každý čtvrtý Čech používá chatboty pravidelně. Dominuje ChatGPT

25.července » Reseller Magazine Online
Více než 70 % Čechů už má zkušenost s konverzační umělou inteligencí ve formě chatbotů, 28 % je používá pravidelně. Nejčastěji lidem nahrazuje klasické vyhledávání nebo jim pomáhá pochopit složitější témata. Více než polovina lidí se s chatboty setk…

Chatboty používá pravidelně každý čtvrtý Čech

21.července » MediaGuru
Mezi chatboty u Čechů dominuje ChatGPT, běžná je i komunikace s firemními boty, vyplývá z průzkumu Bot Doctora.

Každý čtvrtý Čech používá chatboty pravidelně, jedničkou je ChatGPT

17.července » ChannelWorld
Více než polovina lidí se s chatboty setkala v posledním roce i při kontaktu s firmami a institucemi. Nejčastěji tak zjišťovali informace, ale řešili i stížnosti nebo reklamace, zjistil Bot Doctor.

Tato informační stránka o Martin Franc zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Martin Franc" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes