Tomáš Juřík |
Vztahuje se k |
O víkendu se bude nad Olomoucí vznášet tvarůžkový odér10.dubna » Hanácký Večerník Festival postavený od A až do Z na voňavém hanáckém pokladu je po roce opět na scéně. O víkendu zaplní město desítky tisíc lidí, aby ochutnali olomoucké tvarůžky v desítkách podob, které jim budou servírovat desítky prodejců na obou centrálních olom… Tvarůžkový festival zaplní centrum Olomouce, bude největší v historii. PROGRAM10.dubna » Olomoucký deník Spoustu gastronomických specialit, zábavy a zážitků nabídne o víkendu 13. a 14. dubna sedmý ročník Olomouckého tvarůžkového festivalu. V sobotu a neděli provoní tvarůžky celé Dolní i Horní náměstí. Festival láká také na kuchařské klání o titul Tvarů… Hranice chuti. Příběh restaurace Essens10.září » Reportermagazin.cz Když si ten pěkný zámeček Liechtensteinové na počátku 19. století stavěli, posunula se zrovna hranice mezi Markrabstvím moravským a arcivévodstvím rakouským tak, že nově procházela středem pozemku i stavby. Prý ji tvořil potok vytékající z vázy u so… Netradiční kachna i speciality z Grandhotelu Pupp. Roman Paulus chystá sérií degustační večerů15.září » Olomoucká Drbna Hned tři zážitkové degustační večery připravuje michelinský šéfkuchař Roman Paulus ve své olomoucké restauraci. Bistro Paulus v Envelopa Office Center přinese luxusní menu s pokrmy z karlovarského hotelu Pupp, neotřelou svatomartinskou husí a kachní… Zauzené piliny i bramborová zmrzlina, v kuchyni využijeme vše, říká šéfkuchař13.srpna » iDNES.cz Otto Vašák je jednou z nadějí profesionálních českých kuchařů. Z lokálních surovin vytváří neotřelé kombinace a snaží se zužitkovat potraviny beze zbytku. V jeho nabídce restaurace Essens v Lednicko-Valtickém areálu naleznete například bramborovou z… Bistro Helen peče domácí chléb5.dubna » Hanácký Večerník Bistro Helen v olomoucké Galerii Šantovka peče chléb již několik týdnů a znalci tvrdí, že ve městě patří k těm nejlepším. „Špaldová, žitná a chlebová mouka a náš domácí kvas. Pak hlídání a překládání, den v chladu a necelou hodinu v peci,“ říká šéfk… Pokud je kuchař třída, lidé by to měli vědět, je přesvědčený nový šéfkuchař olomouckého Bistra Helen30.března » ČRo „Dříve se říkalo, že kdo není moc chytrý, měl by jít na kuchaře. To už dneska neplatí,“ říká Tomáš Juřík a okamžitě to doloží řadou jmen známých šéfkuchařů, kteří jsou kreativní, sečtělí, nápadití a inspirativní. Olomoucká restaurace získala označení Ryzí pramen. Jako první v České republice28.března » Olomoucká Drbna Kompletní proměnou prošel jeden ze známých olomouckých podniků, restaurace U Zlaté koule. Ta má nově před jménem označení Ryzí pramen, stala se prototypem značkové provozovny hanušovického pivovaru Holba. V hospodě nového formátu chce výrobce piva v… Pivovary Holba, Zubr a Litovel loni prodaly přes 700 tisíc hektolitrů piva. Čepované od dubna podraží23.března » Olomoucká Drbna V říjnu minulého roku se definitivně spojily do společného projektu Pivovary CZ Group výrobci piva z Olomouckého kraje - Holba, Litovel a Zubr. Tržby nové akciové společnosti vzrostly meziročně o 10 procent, stále však mírně zaostávají za předcovido… Olomoucké Bistro Helen povede šéfkuchař Tomáš Juřík. Menu chce obměňovat každý měsíc14.března » Olomoucká Drbna Oceňovaný podnik Bistro Helen v Olomouci představil posilu na pozici šéfkuchaře. V čele restaurace v obchodní galerii Šantovka bude působit Tomáš Juřík. Přerovský rodák získal řadu zkušeností ve Švýcarsku i ve Spojených státech, naposledy vedl kuchy… Culinary Cinema v programu MFF Praha – Febiofest 2021: Jeden exkluzivní večer v italsko-americkém stylu na plátně i na talíři13.srpna » Jo magazín Součástí programu 28. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest je již posedmé speciální sekce Culinary Cinema, která propojuje aktuální [...] Více ... Zdroj |
Roman Paulus
- Šéfkuchař
Populismus
- Snaha zviditelnit se bez ideologického programu
AGROFERT HOLDING, a.s.
- Zemědělství, lesnictví, těžba dřeva a rybolov
Vladimir Putin
- Prezident Ruské federace
Andrej Babiš
- Český podnikatel a politik, předseda hnutí ANO
|