Sylvio Spohr |
Vztahuje se k |
Hospody nečekají na nové daně, ceny zvednou už před Vánoci, hlásí kavárník3.prosince » Seznam Zprávy Alkohol i nealko skočí v hospodách od nového roku z nižší sazby DPH na 21 %. „Samozřejmě, že se ceny zvednou,“ říká majitel kavárny Louvre Sylvio Spohr. A to ještě teď v prosinci, aby restauracím neutekl zisk z vánočních večírků. Gastronomie je vlastně divadlo. A česká hospoda odkaz, o který bychom měli pečovat, říká majitel kavárny Louvre16.října » E15.cz Restaurace, která sídlí ve vedlejší uličce, musí najít způsob, jak lidi zaujmout. Jinak zkrachuje, říká Sylvio Spohr, provozovatel Café Louvre a prezident Asociace restauratérů APRON. Podle něj se česká vláda s hospodskými nebaví a zvýšení DPH může … Pohostinství je zásadně nepochopený nebo úmyslně stíhaný obor28.května » Protext Praha 28. května 2023 (PROTEXT) - Asociace restauratérů Apron striktně odmítá zařazení oboru do zvýšené sazby DPH pro nealkoholické nápoje. - Nejsme prodavači, kteří mají zboží v regálech, kde si ho zákazník dá do vozíku, my daníme služby. Přidaná h… Vinograf velkolepě oslavil znovuotevření baru na Senovážném náměstí29.listopadu » FeedIT.cz V podvečer úterý 22.listopadu se zaplnil vinný bar na Senovážném náměstí. Příležitostí nebylo nic jiného než jeho znovuotevření po několikaměsíční rekonstrukci, která má za výsledek oživení interiéru a především rozsáhlou … Continue reading Vinograf… Café Louvre slaví 30 let. V začátcích šlo o život, vzpomíná Spohr1.října » Finmag Varovali ho, že kavárnu ve druhém patře, a ještě nad hampejzem, může otevřít jen blázen. Sylvio Spohr to udělal. Vy si teď můžete vybrat, jestli se za jeho dokonalým servisem vypravíte na tenisové kurty k Berounce, nebo do Café Louvre. Jeho podnik l… Při platbě kartou se Češi na spropitném nepředají20.února » Novinky.cz K obsluze v restauracích a dalších gastro podnicích jsou ve střední a východní Evropě nejštědřejší Rumuni, naopak Češi patří v tomto ohledu spíše mezi skrblíky. Větší dýška dávají i Slováci. Alespoň co se týče plateb kartou. Gastronomie v ČR je v krizi. Zdražit budou muset všichni6.února » Vitalia.cz Restaurace mají za sebou náročný rok i leden. Potýkají se jak s odlivem hostů, tak hlavně se zdražováním. Situaci zmapoval server Podnikatel.cz. „Svoboda je správná.“ Hospodští se radují z rozhodnutí soudu2.února » novinychrudim Restauratéři vítají rozhodnutí soudu, které ruší omezení pro neočkované. Může to však způsobit vlnu žalob na stát. Během pandemie hospody a restaurace přišly až o 40 procent tržeb. Doposud platilo, že kdo nemá očkování nebo neprodělal covid, nesmí v… Celá gastronomie v České republice je v krizi. Zdražit budou muset všichni28.ledna » Podnikatel.cz Restaurace mají za sebou náročný rok i leden. Potýkají se jak s odlivem hostů, tak hlavně se zdražováním. Léta s EET: Zbytečná zátěž podnikatelů, ale i vítaný příjem státní kasy26.ledna » tn.cz Miliardové příjmy do státní kasy, statisícové náklady podnikatelů nebo úbytek restaurací a hospod na venkově. To všechno v minulosti souviselo s elektronickou evidencí tržeb. Podle námi oslovených ekonomů ale projekt slibovaný výsledek nepřinesl. Nevím, jestli bude konec covidu, rozhodně ale není konec všech nastartovaných krizí, míní prezident asociace restauratérů20.ledna » Český rozhlas Plus „To, že pandemie je očistný proces, o tom není diskusí,“ říká prezident Asociace restauratérů APRON Sylivo Spohr. Některé restaurace otevřou i na Štědrý den. Řada z nich už ale hlásí plno23.prosince » tn.cz Některé restaurace budou mít otevřeno i na Štědrý den. Týká se to především těch, které se nacházejí v centrech velkých měst. Pro tento slavnostní den si navíc připravily speciální vánoční menu. Pokud se ale rozhodnete do nějakého podniku vyrazit, m… |
|