15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Petr Stupka

Vztahuje se k

Těstovinové slané i sladké variace

18.listopadu » ČRo České Budějovice
Těstoviny ze všech stran probere kulinář Petr Stupka v Kuchařském čarování. Podělí se o své italské zážitky a nápady, pak přidá i recepty na těstoviny na sladký způsob.

Svatomartinská husa na Doubravce nabídla tradiční sváteční pokrmy a mladá vína

12.listopadu » Plzeňský deník
/OBRAZEM/ Šestý ročník tradiční akce s názvem Svatomartinská husa, která se v neděli uskutečnila na Habrmannově náměstí v Plzni na Doubravce, přilákala téměř dva tisíce lidí.

Svatomartinská husa a chuťovky z Itálie

11.listopadu » ČRo České Budějovice
Pečená husa a oslava patří ke svátku svatého Martina, proto Petr Stupka poradí, jak husu upéct, aby byla opravdu vynikající. K tomu přidá pár chuťovek z cesty po Itálii.

Habrmannův park provoněly svatomartinské speciality

10.listopadu » Plzeň.cz
Šestý ročník tradiční akce s názvem Svatomartinská husa, která se v neděli uskutečnila na Habrmannově náměstí, přilákala téměř dva tisíce lidí. Návštěvníci akce tady mohli ochutnat řadu tradičních i netradičních husích pokrmů a podáva…

Husa, víno a sv. Martin na bílém koni. Doubravka si užila tradiční oslavy naplno - FOTKY

10.listopadu » QAP.cz
Šestý ročník oblíbené akce Svatomartinská husa zaplnil v neděli 9. listopadu Habrmannovo náměstí na Doubravce. Akce pořádaná čtvrtým plzeňským obvodem nalákala téměř dva tisíce lidí. Nechyběl ani svatý Martin na bílém koni a bohatý kulturní program.

Králík na talíři

Konzumace králičího masa v Česku se zvyšuje, receptů ale zatím v kuchařských knihách mnoho není. Kulinář Petr Stupka proto nabízí své tipy, jak jemné dietní maso zpracovat.

Zvěřina a také světoznámý koláč, který vznikl omylem

Jak zpracovat zvěřinu, poradí kulinář Petr Stupka. Podělí se o variace na téma ragú a tipy na nejlepší pečínku. Řeč ale bude i o světoznámém koláči, který vznikl omylem.

Zvěřina v kuchyni – recepty a tipy kulináře Petra Stupky

Zvěřina je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Připomene své paštikové desatero, poradí, jak vykouzlit ten nejlepší guláš, a přidá několik fíglů na pečínku.

Recepty z ryb, především věhlasného třeboňského kapra

Třeboňský kapr v hlavní roli. Ve vedlejších rolích lín, amur, candát a štika. Rybí bude Kuchařské čarování Petra Stupky, blíží se totiž výlov rybníka Rožmberk.

Brambory na mnoho způsobů a bramborové speciality

Brambory dušené, pečené a smažené budou hlavní surovinou pro Kuchařské čarování Petra Stupky. Vykouzlí z nich uhlířinu, hřebínky, ale i speciality francouzské kuchyně.

Kuchařské čarování s dýněmi – polévka, ragú i dezerty

Několik variací na oblíbenou dýňovou polévku nabídne kulinář Petr Stupka. K tomu přidá podzimní zeleninové a zapečené ragú a ještě upeče dýňový koláč i dýňový závin.

Kuchařské čarování: Kuchařské čarování s bramborami (audio)

23.září » Kurzy.cz
Veskrze bramborové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve naservíruje paletu šťouchaných a mašírovaných brambor, potom upeče skvělý sýrový koláč a k němu nabídne hned tři různé variace omáček. A nakonec bude i bramborový dort.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Alexander Hemala - Český moderátor

Tato informační stránka o Petr Stupka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petr Stupka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes