|
Vztahuje se k |
Králík na talíři4.listopadu » ČRo České Budějovice Konzumace králičího masa v Česku se zvyšuje, receptů ale zatím v kuchařských knihách mnoho není. Kulinář Petr Stupka proto nabízí své tipy, jak jemné dietní maso zpracovat. Zvěřina a také světoznámý koláč, který vznikl omylem28.října » ČRo České Budějovice Jak zpracovat zvěřinu, poradí kulinář Petr Stupka. Podělí se o variace na téma ragú a tipy na nejlepší pečínku. Řeč ale bude i o světoznámém koláči, který vznikl omylem. Zvěřina v kuchyni – recepty a tipy kulináře Petra Stupky21.října » ČRo České Budějovice Zvěřina je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Připomene své paštikové desatero, poradí, jak vykouzlit ten nejlepší guláš, a přidá několik fíglů na pečínku. Recepty z ryb, především věhlasného třeboňského kapra14.října » ČRo České Budějovice Třeboňský kapr v hlavní roli. Ve vedlejších rolích lín, amur, candát a štika. Rybí bude Kuchařské čarování Petra Stupky, blíží se totiž výlov rybníka Rožmberk. Brambory na mnoho způsobů a bramborové speciality7.října » ČRo České Budějovice Brambory dušené, pečené a smažené budou hlavní surovinou pro Kuchařské čarování Petra Stupky. Vykouzlí z nich uhlířinu, hřebínky, ale i speciality francouzské kuchyně. Kuchařské čarování s dýněmi – polévka, ragú i dezerty30.září » ČRo České Budějovice Několik variací na oblíbenou dýňovou polévku nabídne kulinář Petr Stupka. K tomu přidá podzimní zeleninové a zapečené ragú a ještě upeče dýňový koláč i dýňový závin. Kuchařské čarování: Kuchařské čarování s bramborami (audio)23.září » Kurzy.cz Veskrze bramborové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve naservíruje paletu šťouchaných a mašírovaných brambor, potom upeče skvělý sýrový koláč a k němu nabídne hned tři různé variace omáček. A nakonec bude i bramborový dort. Kuchařské čarování s bramborami23.září » ČRo České Budějovice Veskrze bramborové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve naservíruje paletu šťouchaných a mašírovaných brambor, potom upeče skvělý sýrový koláč. Masová roláda v několika obměnách a pár nápadů na úpravu cukety16.září » ČRo České Budějovice Masová roláda v několika proměnách, to je hlavní téma Kuchařského čarování Petra Stupky. K tomu přidá několik nápadů na úpravu cukety a jako sladkou tečku cuketové řezy. Tipy kulináře Petra Stupky – španělská paella, jídla ze zvěřiny a kokosový koláč9.září » ČRo České Budějovice Několik tipů pro vaše vaření nabízí kulinář Petr Stupka. Nejprve se podělí o recept na španělskou paellu s chorizem a krevetami, pak poradí, jak v kuchyni využít zvěřinu. Variace na téma lečo2.září » ČRo České Budějovice Balkánský guláš sataraš i originální francouzské ratatouille servíruje ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. K tomu přidá vepřovou pečínku s jablky a jablečné placky. Asijská inspirace pro vaši kuchyni19.srpna » ČRo České Budějovice Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát plné asijské inspirace. Především probere vaření v pánvi wok – jak nachystat suroviny, z čeho připravit zálivku a tak dále. |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Alexander Hemala
- Český moderátor
|