15
new stories - click to show

Petr Stupka

Related to

Předsilvestrovské čarování Petra Stupky. Každá chuťovka by měla mít sama za sebe svůj charakter

Co jsou to slavnostní maličkosti? Chuťovky, chlebíčky,… Ano, proč ne, ale jen tak na uvítanou, na lehké zakousnutí, aby po dobu večera neosychaly na stolech.

Předsilvestrovské čarování Petra Stupky s nakládaným sýrem a uzeninou

Mexická inspirace na pohoštění - tortilly, vrapy. A recept na zapečené tortilly s trhaným vepřovým masem.

Čím nahradit pudink v krému? Klidně moukou

18.December » Vitalia.cz
[4 minuty čtení] Pudinky mají mnohé využití, ať už v sypkém stavu třeba jako pojivo do těst, nebo vařené, kdy se náramně hodí do krémů. Pokud ho nemáte po ruce, vězte, že náhrada za něj čeká v každé spíži. Sypký pudink využijeme jak do dezertů, ta...

Jak udělat ten nejlepší bramborový salát na štědrovečerní stůl

Není to poprvé, se v Kuchařském čarování mluví o vánočním bramborovém salátu. Co rodina, to jiný bramborový salát. Poměry jednotlivých surovin bývají různé.

Jednoduchý recept na kokosové cukroví podle renomovaného šéfkuchaře

14.December » iReceptář.cz
Renomovaný šéfkuchař Petr Stupka představuje recept na jednoduché kokosové cukroví, které bude bavit především Vaše děti.

Nejlepší nepečené cukroví: levné a jednoduché tak, že ho zvládne i dítě

12.December » iReceptář.cz
Nepečené cukroví zvládnou i ti, kteří nestíhají. Nejrůznější kuličky, řezy či salámy stačí připravit den předem. Do přípravy se rády zapojí i děti. Byť na přípravu je toto cukroví nenáročné, je příjemným zpestřením vánočního stolu.

Jak dokonale upéct kuře: Nejdůležitější je teplota a doba pečení

9.December » iReceptář.cz
Pečení drůbeže při nízkých teplotách si získává stále více stoupenců. Díky tomuto postupu zůstane maso šťavnaté a křehké. Křupavou kůrku zajistí zvýšení teploty až při závěrečné fázi pečení.

Kypřicí prášek do perníku, nebo raději domácí perníkové koření?

3.December » Vitalia.cz
[4 minuty čtení] Kypřicí prášek do perníku patří do celé řady receptů na vánoční perníčky. Než jsme je začali péci, podívali jsme se na to, co vlastně tvoří obsah sáčků, jak se od sebe liší a jak můžeme tyto kypřicí směsi při pečení nahradit vlast...

Klasikou na vánočním stole a dokonce i vánočním stromku jsou perníčky

Kuchařské čarování se ponese v duchu vůní orientálního koření, které se ovšem promítá do ryze domácích podmínek, a sice do vánočního pečení.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Alexander Hemala - Český moderátor

Tato informační stránka o Petr Stupka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petr Stupka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2021 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes