15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Petr Stupka

Vztahuje se k

Jídla z rýže

Celé z rýže je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Připravil deset rýžových proměn, například rýži kokosovou, zlatou nebo kimči. Chybět nebude pravé milánské rizoto.

Kuchařská kouzla se sýrem

Hlavní surovinou pro Kuchařské čarování Petra Stupky bude sýr. Poradí, jak nadívat prsíčka, zapéct sýr ve slaném i sladkém koláči a vykouzlit řadu pomazánkových variací.

Sladké recepty na přání posluchaček – ořechové bezé, piškotová roláda, domácí cukrářské piškoty

Především sladké je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Na základě přání věrných posluchaček upeče ořechové bezé a klasickou vídeňskou piškotovou roládu.

Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů

Samé mladé maso vybral jako téma svého Kuchařského čarování Petr Stupka. Připomene světoznámé pokrmy i lidovou tradici na jihu čech a přidá francouzský dezert rum baba.

Velikonoční zvyky a tradice, pochopitelně s ohledem na jídlo

Tipy na Zelený čtvrtek, Velký pátek i další sváteční dny nabízí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Chybět nebude recept na mazanec, beránka a další dobroty.

Inspirace pro velikonoční vaření a pečení

Jehněčí maso, velikonoční sekaná, velikonoční kapr a několik jarních kuchařských triků zaplní Kuchařské čarování. Kulinář Petr Stupka nabízí inspiraci pro svátky jara.

Poslové jara v kuchyni, kouzla s vejci a sladká omeleta Monako

Kopřivy, bršlice, medvědí česnek a další bylinky ovládnou Kuchařské čarování. Petr Stupka se věnuje poslům jara v kuchyni. K tomu přidá několik kouzel s vejci a specialitu.

Placky všeho druhu z celého světa

Indické čapátí, plněné tortilly, luštěninové lívanečky, zapečené palačinky a také kaiserschmorn čili císařský trhanec. Rozmanité placky připraví kulinář Petr Stupka.

Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin

Je období půstu, a tak se kulinář Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování zaměří na luštěniny. Nabídne recepty na sekanou z čočky, cizrnové krokety nebo fazolový burger.

Nejčerstvější zelenina, jarní klíčky a výhonky

100 gramů naklíčené čočky má výživovou hodnotu čtyř vajec a k tomu vlákninu a vitamin C. Jak si snadno a za pár korun tento poklad vypěstovat, poradí kulinář Petr Stupka.

Masopustní dobroty z celého světa a vzpomínek posluchačů

Masopust je tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupky. Bude mluvit o dobrotách z různých koutů světa, přidá recepty na speciality ze škvarků či roládu z krkovičky

Masopust v kuchyni

Herinkšmauz třikrát jinak, ševcovské maso a moravské oškvarky a smažené sladkosti, koblihy, boží milosti a tvarohové křupinky, naplní Kuchařské čarování Petra Stupky.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Alexander Hemala - Český moderátor

Tato informační stránka o Petr Stupka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petr Stupka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes