|
Vztahuje se k |
Masová roláda v několika obměnách a pár nápadů na úpravu cukety16.září » ČRo České Budějovice Masová roláda v několika proměnách, to je hlavní téma Kuchařského čarování Petra Stupky. K tomu přidá několik nápadů na úpravu cukety a jako sladkou tečku cuketové řezy. Tipy kulináře Petra Stupky – španělská paella, jídla ze zvěřiny a kokosový koláč9.září » ČRo České Budějovice Několik tipů pro vaše vaření nabízí kulinář Petr Stupka. Nejprve se podělí o recept na španělskou paellu s chorizem a krevetami, pak poradí, jak v kuchyni využít zvěřinu. Variace na téma lečo2.září » ČRo České Budějovice Balkánský guláš sataraš i originální francouzské ratatouille servíruje ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. K tomu přidá vepřovou pečínku s jablky a jablečné placky. Asijská inspirace pro vaši kuchyni19.srpna » ČRo České Budějovice Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát plné asijské inspirace. Především probere vaření v pánvi wok – jak nachystat suroviny, z čeho připravit zálivku a tak dále. Letní zelenina především v zapékané podobě12.srpna » ČRo České Budějovice Světoznámou musaku v několika proměnách, francouzské ratatouille, švýcarské fazolky a baskické řapíky servíruje Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování. Rozmanité kuchařské variace na téma plněná zelenina5.srpna » ČRo České Budějovice Plněná zelenina, tak nadepisuje své Kuchařské čarování Petr Stupka. A to rozhodně nejsou jen paprikové lusky s mletým masem, můžeme připravit třeba také marocký lilek. Pastrami, salát gado-gado, smažená rýže a další kulinářské tipy Petra Stupky29.července » ČRo České Budějovice Kuchařské čarování bude pestré. Petr Stupka vysvětlí, co je pastrami a jak připravit salát gado-gado, nabídne svůj nejlepší recept na smaženou rýži a přidá sladkou tečku. Tradiční pokrmy z oblasti Středozemí22.července » ČRo České Budějovice Na těstoviny, bulgur, kuskus a luštěniny se tentokrát ve svém Kuchařském čarování zaměří kulinář Petr Stupka. Nabídne totiž recepty na tradiční pokrmy z oblasti Středozemí. Kuchařské čarování s houbami15.července » ČRo České Budějovice Houby vybral jako hlavní téma svého Kuchařského čarování kulinář Petr Stupka. Uvařte si společně s ním houbové knedlíky, upečte hubník a připravte i další houbové lahůdky. Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem8.července » ČRo České Budějovice Druhé červencové Kuchařské čarování bude podle tradice borůvkové. V Borovanech na Českobudějovicku se totiž koná Borůvkobraní a na něm nebude chybět kulinář Petr Stupka. Letní ovoce v kuchyni1.července » ČRo České Budějovice Jak využít letní ovoce v kuchyni, probere ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Samozřejmě nabídne recept na ovocný koláč, ale chybět nebudou ani jiné pochutiny. |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Alexander Hemala
- Český moderátor
|