15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Petr Stupka

Vztahuje se k

Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem

Druhé červencové Kuchařské čarování bude podle tradice borůvkové. V Borovanech na Českobudějovicku se totiž koná Borůvkobraní a na něm nebude chybět kulinář Petr Stupka.

Letní ovoce v kuchyni

Jak využít letní ovoce v kuchyni, probere ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Samozřejmě nabídne recept na ovocný koláč, ale chybět nebudou ani jiné pochutiny.

Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod

Inspiraci na salsy, dipy a další přílohy ke grilovanému masu nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Poté obrátí pozornost k typickému červnovému ovoci, jahodám.

Tipy a fígle pro letní grilování

Kulinář Petr Stupka se v Kuchařském čarování znovu zaměří na letní grilování. Nabídne tipy na své oblíbené speciality – grilbagetu, mletá masa, ovoce na grilu a další.

Několik originálních námětů na grilování ryb, mletých mas i steaků

Kuchařské čarování tentokrát bude grilovací. Kulinář Petr Stupka nabídne několik originálních námětů na přípravu ryb, mletých mas i steaků a k tomu všeliké fígly a triky.

Tipy a inspirace na vaření s chřestem

Italské rizoto na tři různé způsoby, chřest s pomeranči i jahodami a také trochu inspirace z Rakouska nabídne kulinář Petr Stupka. Chřestová sezóna je totiž v plném proudu.

Salátové variace

Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát veskrze jarní. Hlavní roli bude hrát křehká listová zelenina upravená do podoby nejrůznějších salátů.

Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni

Těstoviny jsou hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Probere něco z historie i současné trendy, nabídne známé i neznámé recepty a mnoho nápadů.

Koření a kořenění a speciality z palačinek

Malý seriál o koření otevře ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Pak připraví palačinky a z nich italskou specialitu a také několik variací na téma palačinkový dort.

Jehněčí maso a využití vařených vajec po Velikonocích

Na jehněčí maso se ve svém Kuchařském čarování zaměří Petr Stupka. Probere, k čemu se hodí ta či ona část z jehněte, a nabídne inspiraci na jehněčí pečeni třikrát jinak.

Velikonoční klasika

Mazanec, sekaná, beránek, jehněčí a také velikonoční kapr a špenátový štrúdl. Recepty na velikonoční klasiku nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Alexander Hemala - Český moderátor

Tato informační stránka o Petr Stupka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petr Stupka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes