15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Petr Stupka

Vztahuje se k

Králík na talíři

Konzumace králičího masa v Česku se zvyšuje, receptů ale zatím v kuchařských knihách mnoho není. Kulinář Petr Stupka proto nabízí své tipy, jak jemné dietní maso zpracovat.

Zvěřina a také světoznámý koláč, který vznikl omylem

Jak zpracovat zvěřinu, poradí kulinář Petr Stupka. Podělí se o variace na téma ragú a tipy na nejlepší pečínku. Řeč ale bude i o světoznámém koláči, který vznikl omylem.

Zvěřina v kuchyni – recepty a tipy kulináře Petra Stupky

Zvěřina je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Připomene své paštikové desatero, poradí, jak vykouzlit ten nejlepší guláš, a přidá několik fíglů na pečínku.

Recepty z ryb, především věhlasného třeboňského kapra

Třeboňský kapr v hlavní roli. Ve vedlejších rolích lín, amur, candát a štika. Rybí bude Kuchařské čarování Petra Stupky, blíží se totiž výlov rybníka Rožmberk.

Brambory na mnoho způsobů a bramborové speciality

Brambory dušené, pečené a smažené budou hlavní surovinou pro Kuchařské čarování Petra Stupky. Vykouzlí z nich uhlířinu, hřebínky, ale i speciality francouzské kuchyně.

Kuchařské čarování s dýněmi – polévka, ragú i dezerty

Několik variací na oblíbenou dýňovou polévku nabídne kulinář Petr Stupka. K tomu přidá podzimní zeleninové a zapečené ragú a ještě upeče dýňový koláč i dýňový závin.

Kuchařské čarování: Kuchařské čarování s bramborami (audio)

23.září » Kurzy.cz
Veskrze bramborové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve naservíruje paletu šťouchaných a mašírovaných brambor, potom upeče skvělý sýrový koláč a k němu nabídne hned tři různé variace omáček. A nakonec bude i bramborový dort.

Kuchařské čarování s bramborami

Veskrze bramborové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve naservíruje paletu šťouchaných a mašírovaných brambor, potom upeče skvělý sýrový koláč.

Masová roláda v několika obměnách a pár nápadů na úpravu cukety

Masová roláda v několika proměnách, to je hlavní téma Kuchařského čarování Petra Stupky. K tomu přidá několik nápadů na úpravu cukety a jako sladkou tečku cuketové řezy.

Tipy kulináře Petra Stupky – španělská paella, jídla ze zvěřiny a kokosový koláč

Několik tipů pro vaše vaření nabízí kulinář Petr Stupka. Nejprve se podělí o recept na španělskou paellu s chorizem a krevetami, pak poradí, jak v kuchyni využít zvěřinu.

Variace na téma lečo

Balkánský guláš sataraš i originální francouzské ratatouille servíruje ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. K tomu přidá vepřovou pečínku s jablky a jablečné placky.

Asijská inspirace pro vaši kuchyni

Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát plné asijské inspirace. Především probere vaření v pánvi wok – jak nachystat suroviny, z čeho připravit zálivku a tak dále.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Alexander Hemala - Český moderátor

Tato informační stránka o Petr Stupka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petr Stupka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes