|
Vztahuje se k |
Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem8.července » ČRo České Budějovice Druhé červencové Kuchařské čarování bude podle tradice borůvkové. V Borovanech na Českobudějovicku se totiž koná Borůvkobraní a na něm nebude chybět kulinář Petr Stupka. Letní ovoce v kuchyni1.července » ČRo České Budějovice Jak využít letní ovoce v kuchyni, probere ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Samozřejmě nabídne recept na ovocný koláč, ale chybět nebudou ani jiné pochutiny. Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod10.června » ČRo České Budějovice Inspiraci na salsy, dipy a další přílohy ke grilovanému masu nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Poté obrátí pozornost k typickému červnovému ovoci, jahodám. Tipy a fígle pro letní grilování3.června » ČRo České Budějovice Kulinář Petr Stupka se v Kuchařském čarování znovu zaměří na letní grilování. Nabídne tipy na své oblíbené speciality – grilbagetu, mletá masa, ovoce na grilu a další. Několik originálních námětů na grilování ryb, mletých mas i steaků27.května » ČRo České Budějovice Kuchařské čarování tentokrát bude grilovací. Kulinář Petr Stupka nabídne několik originálních námětů na přípravu ryb, mletých mas i steaků a k tomu všeliké fígly a triky. Tipy a inspirace na vaření s chřestem20.května » ČRo České Budějovice Italské rizoto na tři různé způsoby, chřest s pomeranči i jahodami a také trochu inspirace z Rakouska nabídne kulinář Petr Stupka. Chřestová sezóna je totiž v plném proudu. Salátové variace13.května » ČRo České Budějovice Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát veskrze jarní. Hlavní roli bude hrát křehká listová zelenina upravená do podoby nejrůznějších salátů. Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni6.května » ČRo České Budějovice Těstoviny jsou hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Probere něco z historie i současné trendy, nabídne známé i neznámé recepty a mnoho nápadů. Koření a kořenění a speciality z palačinek29.dubna » ČRo České Budějovice Malý seriál o koření otevře ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Pak připraví palačinky a z nich italskou specialitu a také několik variací na téma palačinkový dort. Jehněčí maso a využití vařených vajec po Velikonocích22.dubna » ČRo České Budějovice Na jehněčí maso se ve svém Kuchařském čarování zaměří Petr Stupka. Probere, k čemu se hodí ta či ona část z jehněte, a nabídne inspiraci na jehněčí pečeni třikrát jinak. Velikonoční klasika15.dubna » ČRo České Budějovice Mazanec, sekaná, beránek, jehněčí a také velikonoční kapr a špenátový štrúdl. Recepty na velikonoční klasiku nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Alexander Hemala
- Český moderátor
|