|
Vztahuje se k |
Těstovinové slané i sladké variace18.listopadu » ČRo České Budějovice Těstoviny ze všech stran probere kulinář Petr Stupka v Kuchařském čarování. Podělí se o své italské zážitky a nápady, pak přidá i recepty na těstoviny na sladký způsob. Svatomartinská husa na Doubravce nabídla tradiční sváteční pokrmy a mladá vína12.listopadu » Plzeňský deník /OBRAZEM/ Šestý ročník tradiční akce s názvem Svatomartinská husa, která se v neděli uskutečnila na Habrmannově náměstí v Plzni na Doubravce, přilákala téměř dva tisíce lidí. Svatomartinská husa a chuťovky z Itálie11.listopadu » ČRo České Budějovice Pečená husa a oslava patří ke svátku svatého Martina, proto Petr Stupka poradí, jak husu upéct, aby byla opravdu vynikající. K tomu přidá pár chuťovek z cesty po Itálii. Habrmannův park provoněly svatomartinské speciality10.listopadu » Plzeň.cz Šestý ročník tradiční akce s názvem Svatomartinská husa, která se v neděli uskutečnila na Habrmannově náměstí, přilákala téměř dva tisíce lidí. Návštěvníci akce tady mohli ochutnat řadu tradičních i netradičních husích pokrmů a podáva… Husa, víno a sv. Martin na bílém koni. Doubravka si užila tradiční oslavy naplno - FOTKY10.listopadu » QAP.cz Šestý ročník oblíbené akce Svatomartinská husa zaplnil v neděli 9. listopadu Habrmannovo náměstí na Doubravce. Akce pořádaná čtvrtým plzeňským obvodem nalákala téměř dva tisíce lidí. Nechyběl ani svatý Martin na bílém koni a bohatý kulturní program. Králík na talíři4.listopadu » ČRo České Budějovice Konzumace králičího masa v Česku se zvyšuje, receptů ale zatím v kuchařských knihách mnoho není. Kulinář Petr Stupka proto nabízí své tipy, jak jemné dietní maso zpracovat. Zvěřina a také světoznámý koláč, který vznikl omylem28.října » ČRo České Budějovice Jak zpracovat zvěřinu, poradí kulinář Petr Stupka. Podělí se o variace na téma ragú a tipy na nejlepší pečínku. Řeč ale bude i o světoznámém koláči, který vznikl omylem. Zvěřina v kuchyni – recepty a tipy kulináře Petra Stupky21.října » ČRo České Budějovice Zvěřina je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Připomene své paštikové desatero, poradí, jak vykouzlit ten nejlepší guláš, a přidá několik fíglů na pečínku. Recepty z ryb, především věhlasného třeboňského kapra14.října » ČRo České Budějovice Třeboňský kapr v hlavní roli. Ve vedlejších rolích lín, amur, candát a štika. Rybí bude Kuchařské čarování Petra Stupky, blíží se totiž výlov rybníka Rožmberk. Brambory na mnoho způsobů a bramborové speciality7.října » ČRo České Budějovice Brambory dušené, pečené a smažené budou hlavní surovinou pro Kuchařské čarování Petra Stupky. Vykouzlí z nich uhlířinu, hřebínky, ale i speciality francouzské kuchyně. Kuchařské čarování s dýněmi – polévka, ragú i dezerty30.září » ČRo České Budějovice Několik variací na oblíbenou dýňovou polévku nabídne kulinář Petr Stupka. K tomu přidá podzimní zeleninové a zapečené ragú a ještě upeče dýňový koláč i dýňový závin. Kuchařské čarování: Kuchařské čarování s bramborami (audio)23.září » Kurzy.cz Veskrze bramborové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve naservíruje paletu šťouchaných a mašírovaných brambor, potom upeče skvělý sýrový koláč a k němu nabídne hned tři různé variace omáček. A nakonec bude i bramborový dort. |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Alexander Hemala
- Český moderátor
|