Lukáš Uher |
Vztahuje se k |
Čerstvé oregano, ryba s ratatouille. Školní jídlo už nemá končit v koši22.srpna » iDNES.cz Cinkání nádobí, vůně smažící se slaniny. Cvičné kuchyni turnovské hotelové školy ale teď nevládnou studenti. Nad prkénky a sporáky se sklánějí kuchařky ze školních jídelen z celého Libereckého kraje. Na kurzu sbírají inspiraci na lákavější pokrmy, k… Hrůzy školních jídelen pomalu mizí, v Turnově se konal kurz pro kuchařky19.srpna » Liberecký deník /VIDEO, FOTO/ Uvařit chutná jídla z potravin, které nejsou mezi dětmi zrovna oblíbené, se učili kuchaři a vedoucí školních jídelen z celého Libereckého kraje na kurzu v Turnově. Mezi stálice nejméně oblíbených jídel pořád patří luštěniny, ryby i bra… I kuchaři mají svou olympiádu. Ta letošní se konala ve Stuttgartu – za účasti borců z Česka19.března » ČRo Sever Našimi hosty ve studiu jsou Roman Sejval z hotelové školy Bukaschool v Mostě a Lukáš Uher, kapitán juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Fotografie měsíce: Příští pětiletka generace "Z"14.prosince » DIGIarena.cz Soubor snímků měsíce listopadu má společné téma; hledání znamení času. Čas pro autory není jen fyzikální jednotkou spojenou s entropií, ale něčím, co vytváří – slovy Martina Heideggera – základní strukturu naší zkušenosti. Pozitivní zprávy nejen ze světa byznysu a podnikání12.prosince » Týden.cz Rychlý přehled novinek o obecně prospěšných aktivitách firem na českém trhu. Podpora kultury, ekologie, ale i zajímavé události poslední doby. Enormně těžká práce jihomoravských záchranářů: směna i bez jídla nebo pití4.prosince » Blanenský deník Třicetiletý Lukáš Uher pracuje u Jihomoravské záchranné služby sedm let. Za tu dobu toho zažil mnoho, vždy se však ve finále do práce těšil, bavila jej. To se však změnilo v posledních týdnech, kdy jej místo očekávání před směnou svírá žaludek. „Kdy… Do práce se vždy těšil. Teď tam záchranář chodí se sevřeným žaludkem2.prosince » Znojemský deník Třicetiletý Lukáš Uher pracuje u Jihomoravské záchranné služby sedm let. Za tu dobu toho zažil mnoho, vždy se však ve finále do práce těšil, bavila jej. To se však změnilo v posledních týdnech, kdy jej místo očekávání před směnou svírá žaludek. „Kdy… Fotografie měsíce: Pod mostem13.října » DIGIarena.cz Hledat společný průsečík šestnácti vybraných fotografií je tentokráte poměrně snadné. Stojíme před otázkou ontologickou, v čem spočívá základní charakteristika našeho bytí? Fotografie měsíce: Sušáky9.září » DIGIarena.cz Společným jmenovatelem většiny vybraných snímků je netradiční pohled na fotografii. Autoři a autorky ukazují, že dokumentaristika nemusí být jedinou rovinou fotografování. Šlechtická vína29.srpna » DotekyVina.cz Šlechtická vína, neboli noble wine, jsou speciální vína z vinic šlechtických rodů. Nejvíce takovýchto vín má samozřejmě Francie, ale velmi prestižní značky má třeba i Itálie. Samozřejmě, že nějaká taková vína se najdou také i u nás. Dovolte nám, aby… Karafa na víno – udělejte dojem odborníka27.června » DotekyVina.cz Milovníci a znalci vína jistě moc dobře ví, co to karafa je. Ovšem zeptáte-li se naprostého laika na význam tohoto pojmu, setkáte se s neznalým kroucením hlavy a dotyčný jen těžko bude hledat správnou odpověď. Naštěstí většina lidí alespoň ví, jak t… |
Markéta Hrubešová
- Česká herečka
|