Zbyněk Vystrčil |
Vztahuje se k |
Což takhle dát si… Průměrná cena obědů přesahuje rekordních 127 korun20.ledna » Forbes Ostrava, Olomouc, Jihlava. Z velkých tuzemských měst se dá už pouze v těchto třech pořídit oběd v restauraci v průměru za méně než 120 korun. Údaje z loňského prosince, jež uvádí Ticket Restaurant Card Index, mluví o tom, že průměrná cena za oběd či… Češi přichází na chuť kvalitě. Za oběd dají v průměru 127 korun13.ledna » Agris Už nejen hlavní jídlo, ale také polévky, saláty nebo dezerty. Češi si při návštěvě restaurace už tolik nehlídají svou kapsu. Útrata za minulý rok do prosince narostla o šest procent na 127 korun. Vyplývá to z dat stravenkové společnosti Edenred o út… Lidé zaplatí za oběd v průměru 127 korun12.ledna » celýoturismu.cz Do 120 korun se mohli lidé loni v prosinci naobědvat v krajských městech již pouze v Ostravě, Olomouci a v Jihlavě. Meziročně hosté restaurací zaplatili za oběd o 6,4 procenta více, v posledním čtvrtletí o 2,3 procenta. Průměrná útrata tak činila 12… Obědy výrazně zdražují. Kde se najíte do 120 korun?10.ledna » MoneyMAG.cz Naobědvat se do 120 korun? V prosinci to z velkých tuzemských měst bylo možné již jen v Ostravě, Olomouci a Jihlavě. Ještě před rokem se přitom do této částky při placení v restauraci vešli lidé v celé republice s výjimkou Prahy a Brna. Ceny i útrat… Útraty za obědy vzrostly za 4 roky o plnou čtvrtinu, Praha utíká zbytku země.10.ledna » Personalista.com Oběd do 120 korun pořídíte už jen ve třech moravských městech! Útraty za obědy vzrostly za 4 roky o plnou čtvrtinu, Praha utíká10.ledna » Tojesenzace.cz Naobědvat se do 120 korun? V prosinci to z velkých tuzemských měst bylo možné již jen v Ostravě, Olomouci a Jihlavě. Ještě před Kam vyrazit na nejlevnější oběd? Za 120 korun lze jíst už jen na Moravě10.ledna » Seznam Zprávy Do 120 korun se mohli lidé loni v prosinci naobědvat v krajských městech již pouze v Ostravě, Olomouci a v Jihlavě. Meziročně hosté restaurací zaplatili za oběd o 6,4 procenta více, v posledním čtvrtletí o 2,3 procenta. Češi přichází na chuť kvalitě. Za oběd dají v průměru 127 korun10.ledna » iDNES.cz Už nejen hlavní jídlo, ale také polévky, saláty nebo dezerty. Češi si při návštěvě restaurace už tolik nehlídají svou kapsu. Útrata za minulý rok do prosince narostla o šest procent na 127 korun. Vyplývá to z dat stravenkové společnosti Edenred o út… Salát občas zbude, kachna nikdy. Jak a za kolik obědváme v práci6.listopadu » iDNES.cz Obědová menu za poslední léta poznamenalo hodně trendů. Krabičky se zdravým jídlem, veganská a raw strava, menší porce, rozmanitost národních kuchyní. Zaměstnanci však stejně nejčastěji utrácejí za vepřo knedlo zelo, svíčkovou či guláš se šesti. Dal… Češi utrácejí za obědy více. Útrata se vyšvihla přes 120 korun, pomohl růst platů27.října » Blesk.cz Za rok do konce září vzrostla průměrná útrata v restauracích za obědy o 6,5 procenta na 124,5 koruny. Vyplývá to ze zjištění společnosti Edenred, která nabízí stravenky Ticket Restaurant. Podle firmy je to kvůli tomu, že se ekonomice daří a lidé si … Průměrný oběd vyjde na 125 korun, cena meziročně stoupla o více než šest procent18.října » E15.cz Za rok do konce září vzrostla průměrná cena poledního jídla v restauraci o 6,5 procenta na 124,5 koruny. Vyplývá to ze zjištění společnosti Edenred, která prodává stravenky Ticket Restaurant. |
|