15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Libor Sloupenský

Vztahuje se k

Zapojte se do hlasování a vyberte Blanenskou osobnost za minulý rok

8.července » Blanenský deník
Letos poprvé mohou občané vybírat vítěze ceny veřejnosti z osobností spojených s Blanskem. Cena bude udělena za rok 2023 v následujících kategoriích: umění a kultura, sport a pohyb, vzdělávání a volný čas, podnikání a inovace, ochrana životního pros…

Zboží&Prodej 9/2023: Rostlinná nabídka je pestrá a chutná

9.října » Zboží a Prodej
Alternativní výrobky se nachází v mnoha kategoriích. Karob namísto čokoládových bobů, čekanka nebo obilí místo kávových bobů, to jsou náhražky, které u nás zdomácněly tak, že o nich takto řada spotřebitelů neuvažuje. Nyní se však prosazují moderní s…

Čechům zachutnal hmyz. Trh měl loni narůst o půlku, jedlí červi se vyprodávají i ve vlacích

4.března » CzechCrunch
I obchodníci si mysleli, že budou hmyzí produkty kontroverzní téma. Přesto se v Česku prodej ke konzumaci pro lidi počítá na tuny a roste. Článek Čechům zachutnal hmyz. Trh měl loni narůst o půlku, jedlí červi se vyprodávají i ve vlacích se nejdříve…

Jestli jsou samičky tučnější nezjišťujeme, směje se odborník na hmyzí stravu Libor Sloupenský

29.listopadu » ČRo Hradec Králové
Hmyz je potravou budoucnosti a částečně už i současnosti. Víte, že se už hmyzí moučka přidává do sušenek, těstovin a dalších potravin? Jak se naučit jíst hmyz bez paniky?

Souhrn událostí uplynulého dne 1.9. 2022

2.září » Agris
V Pardubickém kraji se stále více rozšiřuje pěstování sóji. Madetě loni klesl zisk o pětinu, tržby mírně stouply. Nejlepší biopotravinou roku 2022 je sýr z Ekofarmy Javorník. Zařazení hmyzu do lidského jídelníčku bude probíhat ve třech fázích v průb…

Zařazení hmyzu do lidského jídelníčku bude probíhat ve třech fázích v průběhu následujících dvaceti let

1.září » Agris
Na témata budoucnosti potravinářství s ohledem na udržitelnost zemědělské produkce reaguje firma WormUP se svými pochoutkami z hmyzu – Křupavými červíky. Zakladatel firmy WormUP Libor Sloupenský má v otázce budoucnosti potravinářství, kde má svoje n…

Blansko se může pochlubit zvláštní pochoutkou z rukou českého kuchaře

20.dubna » Náš REGION
Libora Sloupenského od malička fascinoval hmyz, a když dlouho čekal na to, kdo jej začne vyrábět a prodávat jako potravinu, začal nakonec sám. Před třemi lety založil firmu WormUP a v Blansku zřídil…

Hmyz ho od malička fascinoval, dnes vyrábí křupavé červíky jako pochoutku

20.dubna » Agris
Libora Sloupenského od malička fascinoval hmyz, a když dlouho čekal na to, kdo jej začne vyrábět a prodávat jako potravinu, začal nakonec sám. Před třemi lety založil firmu WormUP a v Blansku zřídil provoz, který loni zpracoval deset tun živých lare…

Blansko se může pochlubit zvláštní pochoutku z rukou českého kuchaře

20.dubna » Náš REGION
Libora Sloupenského od malička fascinoval hmyz, a když dlouho čekal na to, kdo jej začne vyrábět a prodávat jako potravinu, začal nakonec sám. Před třemi lety založil firmu WormUP a v Blansku zřídil…

Hmyz ho od malička fascinoval, dnes vyrábí křupavé červíky jako pochoutku

20.dubna » ČeskéNoviny.cz
Blansko - Libora Sloupenského od malička fascinoval hmyz, a když dlouho čekal na to, kdo jej začne vyrábět a prodávat jako potravinu, začal nakonec sám. Před třemi lety založil firmu WormUP...

Expedice za zvířaty, která (ne)jíme

26.února » ČRo 2 - Praha
Expedice tentokrát míří do historie i budoucnosti gastronomie a částečně i do světa etiky, ekologii a kulturní antropologie. Řeč totiž bude o mase.

Má smysl přesít mouku, když ji napadne hmyz?

13.října » Vitalia.cz
Snad každý si někdy z obchodu donesl sáček s moukou a doma zjistil, že ji má „s proteiny“. Respektive s larvami zavíječe moučného nebo s typickou známkou jeho přítomnosti – pavučinkami, které mouku spojují do žmolků a hrudek. Jak se zbavit hmyzu v k…

Tato informační stránka o Libor Sloupenský zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Libor Sloupenský" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes