15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Bohumil Hlavatý

Vztahuje se k

V Chlebu republiky bude voda i mouka z Olomouckého kraje

29.června » Hanácký Večerník
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí výjimečného symbolu jednoty a tradice – Chlebu republiky. Tento speciální bochník bude letos představen při oslavách Dnů lidí dobré vůle na Velehradě, kter…

Unikátní Chléb republiky na Dnech lidí dobré vůle 2025

28.června » Žena-in.cz
Svaz pekařů a cukrářů v České republice se letos připojí k tradičním oslavám Dnů lidí dobré vůle, které proběhnou 4. a 5. července 2025 na Velehradě, mimo jiné i jedinečným symbolickým Chlebem republiky. Výjimečná akce, která je již pošestadvacáté s…

V Pardubicích se vybíral Chléb roku. Porotci ochutnali stovku bochníků

16.června » Pardubický deník
V Pardubicích se konal 31. ročník prestižní pekařské události Dny chleba. Odborná porota hodnotila 100 chlebů z celé republiky. Soutěžilo se v pěti kategoriích a vítězné pekárny si odvezly právo označovat svůj výrobek známkou Chléb roku 2025.

Souhrn událostí uplynulého dne – 29.5. 2025

30.května » Agris
Zintenzivnění monitoringu ptačí chřipky u volně žijících ptáků. V ČR loni klesly prodeje fairtradové kávy i kakaa, důvodem je rostoucí cena. Svaz pekařů: Krize v pekařství končí, zákazníci preferují kvalitu. ASZ ČR prosazuje jednodušší čerpání podpo…

Svaz pekařů: Krize v pekařství končí, zákazníci preferují kvalitu

29.května » Agris
Po třech letech krize v pekařství se situace vrátila do normálu. Zákazníci se už tolik nerozhodují podle ceny, ale je pro ně důležitá kvalita. Klesá podíl prodaných klasických konzumních chlebů ve prospěch řemeslných. ČTK to dnes řekl výkonný ředite…

Krize v pekařství končí, zákazníci preferují kvalitu, uvedl Svaz pekařů

28.května » ČeskéNoviny.cz
Pardubice - Po třech letech krize v pekařství se situace vrátila do normálu. Zákazníci se už tolik nerozhodují podle ceny, ale je pro ně důležitá kvalita. Klesá podíl prodaných klasických konzumních...

Pekařskému řemeslu se zase začíná dařit. Láká učně a lidé stále více kupují dražší speciální pečivo

Pekařskému řemeslu se opět začíná dařit. Shodují se na tom zástupci pekáren a oborových organizací, kteří letos přijeli na veletrh Czech Food Expo do Českých Budějovic.

Mouka bude zdražovat. Mlynáři bojují hned s několika cenovými tlaky, reagují i pekaři

31.března » CNN Prima NEWS
Spotřebitelé v nejbližší době pocítí zdražení mouky. Cena jedné ze základních potravin poroste, protože zpracovatelé musí platit více za potravinářskou pšenici. Někteří výrobci očekávají zdražení až o 15 procent, protože rostou i další náklady.

Za velikonoční pečivo si lidé letos připlatí, zdražily hlavní suroviny na pečení

31.března » Zlato.cz
Za velikonoční pečivo si lidé letos nejspíše připlatí, zdražily základní suroviny na pečení, zejména vejce, máslo a čokoláda. Do ceny se promítnou také mzdové náklady v pekárenském průmyslu. Zdražení bude nejvíce patrné u velikonočních beránků s čok…

Za velikonoční beránky si letos nejspíš připlatíme

30.března » Novinky.cz
Za velikonoční pečivo si lidé letos nejspíše připlatí, zdražily základní suroviny na pečení, zejména vejce, máslo a čokoláda. Do ceny se promítnou také mzdové náklady v pekárenském průmyslu. Zdražení bude podle zástupců pekařů nejvíce patrné u velik…

Za velikonoční pečivo si lidé letos připlatí, zdražily hlavní suroviny na pečení

30.března » ČeskéNoviny.cz
Praha - Za velikonoční pečivo si lidé letos nejspíše připlatí, zdražily základní suroviny na pečení, zejména vejce, máslo a čokoláda. Do ceny se promítnou také mzdové náklady v pekárenském průmyslu....

Tato informační stránka o Bohumil Hlavatý zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Bohumil Hlavatý" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes