Milan Linka |
Vztahuje se k |
Znojemské okurky se vyrábí v Turecku. Zemětřesení je neohrozilo9.února » PrahaIN.cz Značka Znojmia je známá jako výrobce okurek ve sladkokyselém nálevu. Jenže tradiční pochoutka se nevyrábí pouze na Jižní Moravě, jak tomu bylo zvykem, nýbrž také v Turecku. V zemi, kterou tento týden zasáhlo ničivé zemětřesení. Zákazníci se ale nemu… Historie audio i video techniky na vás čeká přes léto ve staré Vodárenské věži v Týništi nad Orlicí13.července » ČRo Hradec Králové Ve Vodárenské věži v Týništi nad Orlicí můžete navštívit Letní muzeum a galerii. O prázdninách vás tam čeká výstava starých rádií, magnetofonů, gramofonů a televizorů. Okurky do bramborového salátu z Turecka! Výrobce tradiční značky kysele překvapil29.prosince » Blesk.cz Češi se v supermarketech pomalu začínají poohlížet po zásobách na vánoční svátky. Mezi nejoblíbenější produkuty patří i nakládané okurky. Pokud ale spoléháte na tradici ze Znojma, můžete být u regálů nepříjemně zaskočeni. Legendární okurky se totiž … Okurky do bramborového salátu z Turecka! Výrobce tradiční značky kysele překvapil23.prosince » Blesk.cz Češi se v supermarketech pomalu začínají poohlížet po zásobách na vánoční svátky. Mezi nejoblíbenější produkuty patří i nakládané okurky. Pokud ale spoléháte na tradici ze Znojma, můžete být u regálů nepříjemně zaskočeni. Legendární okurky se totiž … Osud Otmy Orkla řeší, zatím slouží jako sklad20.října » idobryden.cz Firma Otma v Uherském Hradišti je minulostí, tradiční výroba skončila po více než 82 letech. Společnost Orkla Foods Česko a Slovensko, majitel továrny, výrobu kečepů, hotových omáček a protlaků přesunula do Bzence a Babic. Osud opuštěného areálu vša… Znojemské okurky vyrábí Turci: legendu hýčkají lidé v kuchyních3.května » Třebíčský deník Musí štípnout na jazyku, křupnout v zubech a pusu zaplnit kořeněnou chutí hořčičného semínka a bobkového listu. Důležitá je výrazná kyselost. Tak popsal pravou chuť proslulých znojemských okurek František Koudela, organizátor Okurkových slavností ve… Už není, co bývala. Znojemskou okurku teď vyrábí Turci30.dubna » Třebíčský deník Musí štípnout na jazyku, křupnout v zubech a pusu zaplnit kořeněnou chutí hořčičného semínka a bobkového listu. Důležitá je výrazná kyselost. Tak popsal pravou chuť proslulých znojemských okurek František Koudela, organizátor Okurkových slavností ve… Znojemské okurky vyrábí Turci: legendu hýčkají lidé v kuchyních30.dubna » Znojemský deník Musí štípnout na jazyku, křupnout v zubech a pusu zaplnit kořeněnou chutí hořčičného semínka a bobkového listu. Důležitá je výrazná kyselost. Tak popsal pravou chuť proslulých znojemských okurek František Koudela, organizátor Okurkových slavností ve… Tragédie! Muže zabil lis při balení palet6.dubna » idobryden.cz Smrt zasáhla areál Hamé! U balicí linky vyhasl život šestatřicetiletého zaměstnance ze Slovenska. Nešťastnou událost šetří policie. Testování ve firmách je v plném proudu, nakažených je minimum16.března » idobryden.cz Křivka nakažených na Uherskohradišťsku nestoupá ani po povinném testování ve firmách, většina z nich totiž nemá jediného pozitivního. Testování tak dává na frak vládním číslům, ze kterých firmy vycházejí jako semeniště viru… Společnosti přitom od za… Také jste měli na Štědrý den turecký salát? Znojmia prodává okurky od Turků28.prosince » tn.cz Kdo se doposud domníval, že tradiční okurky Znojmia pocházejí výhradně z oblasti jižní Moravy, bude zřejmě zklamaný. Na český trh totiž doputovaly okurky pod touto značkou, ale původem z Turecka. Podle názorů některých diskutujících na sociálních sí… Hamé se pře o svou značku. Je obecná jako slovo auto, namítá konkurence6.listopadu » Seznam Zprávy Hamé vede spor se společností Astrafood o značku, kterou hojně využívá například pro své bagety či sendviče. O co své argumenty opírá? |
|