15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Milan Linka

Vztahuje se k

Znojemské okurky se vyrábí v Turecku. Zemětřesení je neohrozilo

9.února » PrahaIN.cz
Značka Znojmia je známá jako výrobce okurek ve sladkokyselém nálevu. Jenže tradiční pochoutka se nevyrábí pouze na Jižní Moravě, jak tomu bylo zvykem, nýbrž také v Turecku. V zemi, kterou tento týden zasáhlo ničivé zemětřesení. Zákazníci se ale nemu…

Historie audio i video techniky na vás čeká přes léto ve staré Vodárenské věži v Týništi nad Orlicí

13.července » ČRo Hradec Králové
Ve Vodárenské věži v Týništi nad Orlicí můžete navštívit Letní muzeum a galerii. O prázdninách vás tam čeká výstava starých rádií, magnetofonů, gramofonů a televizorů.

Okurky do bramborového salátu z Turecka! Výrobce tradiční značky kysele překvapil

29.prosince » Blesk.cz
Češi se v supermarketech pomalu začínají poohlížet po zásobách na vánoční svátky. Mezi nejoblíbenější produkuty patří i nakládané okurky. Pokud ale spoléháte na tradici ze Znojma, můžete být u regálů nepříjemně zaskočeni. Legendární okurky se totiž …

Okurky do bramborového salátu z Turecka! Výrobce tradiční značky kysele překvapil

23.prosince » Blesk.cz
Češi se v supermarketech pomalu začínají poohlížet po zásobách na vánoční svátky. Mezi nejoblíbenější produkuty patří i nakládané okurky. Pokud ale spoléháte na tradici ze Znojma, můžete být u regálů nepříjemně zaskočeni. Legendární okurky se totiž …

Osud Otmy Orkla řeší, zatím slouží jako sklad

20.října » idobryden.cz
Firma Otma v Uherském Hradišti je minulostí, tradiční výroba skončila po více než 82 letech. Společnost Orkla Foods Česko a Slovensko, majitel továrny, výrobu kečepů, hotových omáček a protlaků přesunula do Bzence a Babic. Osud opuštěného areálu vša…

Znojemské okurky vyrábí Turci: legendu hýčkají lidé v kuchyních

Musí štípnout na jazyku, křupnout v zubech a pusu zaplnit kořeněnou chutí hořčičného semínka a bobkového listu. Důležitá je výrazná kyselost. Tak popsal pravou chuť proslulých znojemských okurek František Koudela, organizátor Okurkových slavností ve…

Už není, co bývala. Znojemskou okurku teď vyrábí Turci

Musí štípnout na jazyku, křupnout v zubech a pusu zaplnit kořeněnou chutí hořčičného semínka a bobkového listu. Důležitá je výrazná kyselost. Tak popsal pravou chuť proslulých znojemských okurek František Koudela, organizátor Okurkových slavností ve…

Znojemské okurky vyrábí Turci: legendu hýčkají lidé v kuchyních

30.dubna » Znojemský deník
Musí štípnout na jazyku, křupnout v zubech a pusu zaplnit kořeněnou chutí hořčičného semínka a bobkového listu. Důležitá je výrazná kyselost. Tak popsal pravou chuť proslulých znojemských okurek František Koudela, organizátor Okurkových slavností ve…

Tragédie! Muže zabil lis při balení palet

6.dubna » idobryden.cz
Smrt zasáhla areál Hamé! U balicí linky vyhasl život šestatřicetiletého zaměstnance ze Slovenska. Nešťastnou událost šetří policie.

Testování ve firmách je v plném proudu, nakažených je minimum

16.března » idobryden.cz
Křivka nakažených na Uherskohradišťsku nestoupá ani po povinném testování ve firmách, většina z nich totiž nemá jediného pozitivního. Testování tak dává na frak vládním číslům, ze kterých firmy vycházejí jako semeniště viru… Společnosti přitom od za…

Také jste měli na Štědrý den turecký salát? Znojmia prodává okurky od Turků

28.prosince » tn.cz
Kdo se doposud domníval, že tradiční okurky Znojmia pocházejí výhradně z oblasti jižní Moravy, bude zřejmě zklamaný. Na český trh totiž doputovaly okurky pod touto značkou, ale původem z Turecka. Podle názorů některých diskutujících na sociálních sí…

Hamé se pře o svou značku. Je obecná jako slovo auto, namítá konkurence

6.listopadu » Seznam Zprávy
Hamé vede spor se společností Astrafood o značku, kterou hojně využívá například pro své bagety či sendviče. O co své argumenty opírá?

Tato informační stránka o Milan Linka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Milan Linka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes