Filip Teplý |
Vztahuje se k |
Jedna z nejoblíbenějších pochoutek Čechů masivně zdražuje. Bude ještě hůř, lidé už si začínají dělat velké zásoby22.října » Události247.cz Meziroční nárůst ceny o desítky procent způsobuje, že tato sladkost se pro mnoho Čechů stává čím dál nedostupnější. Kávu a čokoládu prudce zdražují počasí a evropské regulace9.října » Novinky.cz Cena za kilo zrnkové kávy v akci od začátku roku vyskočila skoro o třetinu, výrazně zdražilo i kakao a čokoláda. Do Vánoc se dá u čokolády podle odborníků čekat zdražení až o dalších 20 procent. Důvodem je hlavně letošní výrazné zdražování surovin. Designové lahůdky zvenku i uvnitř. Pět rodinných firem potravin, které mohou jít příkladem skvělého obalového designu28.května » czechdesign.cz Pokud design nedokáže odprezentovat kvalitu potraviny, může se stát, že i tu největší delikatesu na světě zákazníci jednoduše přehlédnou. Dnešní doba nekonečné nabídky proto přeje těm, kteří se nad tím, jak bude jejich výrobek vypadat zvenčí, zamýšl… Víte, co všechno máte prověřit při koupi společnosti?27.května » Portál POHODA Důkladná prověrka před koupí společnosti je zásadním krokem, který pomáhá odhalit rizika. Tato analýza, nazývaná due diligence, se zaměřuje na finanční, právní a daňové aspekty. Kupující si tak vytvoří ucelenější přehled o majetku, dluzích, obchodní… Inspirací k chuti nové čokolády může být třeba silná emoce, říká Filip Teplý14.května » Seznam Zprávy Čokoládu, tedy tu pravou, řemeslně vyrobenou v Guatemale, poprvé ochutnal asi před deseti lety po jednom divočejším večírku. V té době už hledal novou náplň života. Takže si Filip Teplý řekl: Proč by to nemohla být čokoláda? Do Brna putují gastronomičtí Oscaři. Má je čokoládovna Ajala, která vyrábí po vzoru indiánů11.srpna » CzechCrunch Filip Teplý se při tvorbě čokolády inspiroval u amerických Mayů. Boduje s ní nejen u zákazníků, ale i na prestižních mezinárodních soutěžích. Příspěvek Do Brna putují gastronomičtí Oscaři. Má je čokoládovna Ajala, která vyrábí po vzoru indiánů pochá… Křupne a není přehnaně tmavá: jak poznat kvalitní čokoládu, kterou si můžete dát bez výčitek12.dubna » Proženy.cz Jakou čokoládu byste si měli koupit, jestliže chcete opravdovou kvalitu? Poradíme vám, podle čeho ji vybrat, abyste získali nejen výtečnou chuť, ale také důležité a zdraví prospěšné látky. Způsob zpracování totiž může kakaové boby téměř znehodnotit. V dětství měl rád čokoládu s rohlíkem, teď vyrábí čokolády s chlebem, vínem či whisky22.června » Vitalia.cz [5 minut čtení] Hrdě vyrobeno v České republice. S tímto mottem nabízí výrobce pod značkou Ajala celou řadu čokolád, které mají různé chutě, ale jedno společné – výběrové kakaové boby, třtinovou šťávu a vysokou kvalitu. Kdo se zajímá o kvalitní čoko… 5 důvodů, proč je výběrová čokoláda tou nejlepší volbou pro požitkáře i pro planetu28.dubna » Pro-miminka.cz Výběrová čokoláda od brněnské čokoládovny Ajala se chuťově řadí mezi světovou špičku. To dokazuje i několik ocenění z mezinárodních soutěží. Důvodů, proč je výběrová čokoláda tou správnou volbou, je však mnohem víc. Jejím nákupem oproti té běžné při… 5 důvodů, proč je výběrová čokoláda tou nejlepší volbou pro požitkáře i pro planetu28.dubna » Tojesenzace.cz Výběrová čokoláda od brněnské čokoládovny Ajala se chuťově řadí mezi světovou špičku. To dokazuje i několik ocenění z mezinárodních soutěží. Z vyhoření ho dostala až pravá mayská čokoláda. Díky tomu úspěšně podniká11.dubna » iDNES.cz Vsadil na kvalitní suroviny a ruční výrobu. Inspiroval se u indiánů i první republikou. Své výrobky dnes prodává po celé Evropě. V roce 2018 jeho čokoláda získala stříbrnou medaili v soutěži International Chocolate Award. O své čokoládové zkušenosti… Druhou nejlepší čokoládu na světě vyrábějí v Brně. Jen ze dvou surovin1.února » Seznam Zprávy Že méně je někdy více, dobře vědí v malé brněnské čokoládovně, kde vzniká oceňovaná čokoláda Ajala. Zakladatel firmy Filip Teplý se rozhodl vyrábět ji jen ze dvou surovin – kakaových bobů a panely (třtinové šťávy) – poté, co poprvé ochutnal čokoládu… |
Česká vláda
- Státní úřad
|