Filip Teplý

Vztahuje se k

Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Supermarketová čokoláda lesy neviděla, jak vzniká ta pravá?

18.května » RadioWave
Ve sladké kuchyni se bez čokolády neobejde snad žádný cukrář. Když si chceme dopřát, sáhneme většinou po zvučných jménech belgické nebo švýcarské výroby, na trhu ale najdeme i zábavnější kousky. Malé čokoládovny vyrábí čokoládu způsobem bean2bar -...

Osudové setkání: český výrobce dělá čokolády z kakaa přímo od farmáře

14.května » Vitalia.cz
[4 minuty čtení] V brněnské čokoládovně Ajala vzniká tak trochu jiná čokoláda. V roce 2014 Filip Teplý začal vyrábět čokoládu podobnými postupy, jako ji kdysi připravovali staří Mayové. Nyní našel v Ekvádoru i přímého dodavatele kakaových bobů. I ...

Majitelé čokoládoven se učili na plantáži i metodou pokus omyl

29.dubna » Lidovky.cz
Jeden započal cestu za vlastní čokoládovnou po ochutnání pravé mayské čokolády, další se učil přímo na kakaové plantáži v Karibiku. Drobní brněnští výrobci čokolády razí systém „bean to bar“, neboli od kakaového bobu až k tabulce čokolády. Od prům...

Majitelé čokoládoven se učili na plantáži i metodou pokus omyl

28.dubna » Web4Trader
Jeden započal cestu za vlastní čokoládovnou po ochutnání pravé mayské čokolády, další se učil přímo na kakaové plantáži v Karibiku. Drobní brněnští výrobci čokolády razí systém "bean to bar", neboli od kakaového bobu až k tabulce čokolády. Od prům...

Majitelé čokoládoven se učili na plantáži i metodou pokus omyl

24.dubna » Agris
Jeden započal cestu za vlastní čokoládovnou po ochutnání pravé mayské čokolády, další se učil přímo na kakaové plantáži v Karibiku. Drobní brněnští výrobci čokolády razí systém "bean to bar", neboli od kakaového bobu až k tabulce čokolády. Od prům...

Majitelé čokoládoven se učili na plantáži i metodou pokus omyl

23.dubna » Týden.cz
Jeden započal cestu za vlastní čokoládovnou po ochutnání pravé mayské čokolády, další se učil přímo na kakaové plantáži v Karibiku. Drobní brněnští výrobci čokolády razí systém "bean to bar", neboli od kakaového bobu až k tabulce čokolády.

Majitelé čokoládoven se učili na plantáži i metodou pokus omyl

23.dubna » ČeskéNoviny.cz
Brno - Jeden započal cestu za vlastní čokoládovnou po ochutnání pravé mayské čokolády, další se učil přímo na kakaové plantáži v Karibiku. Drobní brněnští výrobci čokolády...

Ajala - pochutnejte si na výběrové čokoládě

22.března » Primažena.cz
Čokoláda, kterou si můžete dopřát s chutí a s čistým svědomím, to je Ajala. V brněnské manufaktuře ji totiž vyrábějí šetrně z výběrových kakaových bobů slazenou jen a jen třtinovou šťávou, takže si uchovává spoustu vlastností superpotravin.

Výběrová čokoláda pomáhá deštným pralesům, malým farmářům, svědomí, a tím i vám

10.března » Bio-info
Čokoláda je především lahůdka a asi všichni ji jíme proto, že nám prostě chutná a nemůžeme jí odolat. Víte ale, že konzumací některých čokolád můžete pomáhat zachovat deštné pralesy a jinými je naopak kácet?

Výběrová čokoláda pomáhá

9.března » Primažena.cz
Čokoláda je především lahůdka a asi všichni ji jíme proto, že nám prostě chutná a nemůžeme jí odolat. Víte ale, že konzumací některých čokolád můžete pomáhat zachovat deštné pralesy a jinými je naopak kácet? Jak poznáte tu “pravou”, kterou můžete ...

Takhle vzniká Ajala, druhá nejlepší čokoláda na světě [Rozhovor]

13.října » Vitalia.cz
Nefungují ani dva roky, přesto se jim daří jako málokomu. Jejich čokolády jsou totiž zcela unikátní – boby si sami praží, sladí panelou a výslednou čokoládu pak ručně zabalí do nepřehlédnutelných obalů. Dejte si Ajalu. Čokoládu si kupoval jako běž...

Tato informační stránka o Filip Teplý zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Filip Teplý" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes