15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Libor Budinský

Vztahuje se k

Žijte jako Italové: Středomořská kuchyně je lék, maso jezte střídmě, na večeři zapomeňte

10:05 » iGlanc
Středomořská strava není klasickou ,dietou‘ v dnešním slova smyslu, ale více životním stylem založeným na tradičních stravovacích návycích středomořských zemí včetně Itálie,“ říká Mauro Ruggiero, absolvent Karlovy Univerzity, filozof, novinář a spis…

Nejlepší podzimní čokoládový koláč s hruškami a jablka v karamelu. Recepty, které zvládne i začátečník

19.října » iGlanc
Jakmile se listí na stromech začne barvit dozlatova, proměňuje se naše kuchyně ve voňavé útočiště plné chutí a barev. Právě v takový okamžik přichází čas podzimních koláčů z čerstvě sklizeného ovoce.

Jak se co nejrychleji zbavit rýmy a kašle. Léky jsou blíž než myslíte. Kolem spousty z nich denně chodíte

12.října » iGlanc
Venku sice ještě vládne babí léto, ale podzim už netrpělivě přešlapuje před prahem. A s ním se hlásí i ranní mrazíky a nenáviděné plískanice.

NEJLEPŠÍ RECEPTY Z HUB: Znáte houbové crostini? Zkusit můžete i dokonalé risotto nebo houbovou polévku

26.září » iGlanc
Rostou, či nerostou? Tato houbařská variace na hamletovské dilema se vrací každý rok. Letos ovšem nepřichází s obligátní smaženicí a houbovými řízky. Tentokrát pro vás máme podstatně zajímavější recepty, kterými se blýsknete na chalupě, ale zazáří i…

Co vidět v okolí Curychu? Dechberoucí Pixelworld, tajný klenot a dvě hvězdy Michelina. Pozor na maso

21.září » iGlanc
I když není hlavním městem, ve Švýcarsku má postavení jedničky. Curych v posledním desetiletí šlápl na plyn a představuje špičkovou destinaci pro všechny milovníky dobrého jídla, umění a turistické pohody. Nikdy se tu nebudete nudit.

Průvodce víkendem v Dalmácii: Zkuste restauraci, ke které nevede silnice, rybí farmy a pašticadu

7.září » iGlanc
Přestože na Jadran jezdíme desetiletí, pořád objevujeme neskutečné kulinární klenoty i zajímavé příběhy. S Čechy v hlavní roli. Prozkoumali jsme srdce Dalmácie a z nečekaných úlovků naší krátké, ale výživné cesty jsme nadšeni.

Oslňující polévka nejen díky barvě: Krémová květáková se salsicciou a kadeřávkem. Zkuste si ji uvařit

5.září » iGlanc
Na přelomu léta a podzimu máme k dispozici spoustu pestrobarevného ovoce a zeleniny. Užijte si pečené polévky, krásně voňavé, kořeněné, studené i vlažné. Receptů na ně najdete stovky.

Dokonalé tipy a recepty na plněná rajčata a zapečené papriky se slaninou

31.srpna » iGlanc
Plněná a zapečená zelenina je skvělou volbou pro chutná a zdravá jídla. Plněné papriky, rajčata nebo cukety nabízejí nespočet možností, jak kreativně využít sezónní suroviny. Zkuste to s našimi tipy.

Božské grilování: Indické a zeleninové špízy, které jste ještě nejedli a bůček v zázvorové marinádě

24.srpna » iGlanc
Špízy na grilu patří mezi oblíbené letní pokrmy, protože kombinují různé suroviny a přinášejí pestré chutě. Zapomeňte na chvíli na ty klasické a rozšiřte si obzory indickými chutěmi a dokonale ochucenou zeleninou.

Krutá pravda o víně: Nové studie vyvrátily ty staré. Víno není dobré na trávení, tělu neprospívá ničím

22.srpna » iGlanc
Dobré víno milujeme, proto se jen velmi těžce smiřujeme s posledními informacemi o jeho vlivu na lidský organismus. Přitom ještě před dvaceti lety jsme mohli jásat.

Jak grilovat ryby: Zvládnete to i vy. Zkuste recept na pstruha s koriandrovým máslem nebo lososové špízy

20.srpna » iGlanc
Letní večery přímo vybízí ke grilování. Zkoušeli jste už místo steaků a hamburgerů ryby? Rybí maso je lehké, výborné a rychle hotové.

Středomořská kuchyně a její recepty k lepšímu životu: Povídání u jídla a střídmost dělá lidi šťastnější

19.srpna » iGlanc
Elixír mládí namíchaný dohromady s elixírem dlouhověkosti nevznikl v žádné alchymistické dílně. Naopak, už před drahnými lety ho jaksi mimoděk objevili obyvatelé mnoha koutů Středomoří.

Tato informační stránka o Libor Budinský zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Libor Budinský" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes